NEPISMENOST FORUMAŠA!!!

NEPISMENOST FORUMAŠA!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
SVAKAKO NAM PRIVREDA PROPADA, Ljudi sa livada došli u grad - pa ajd ako ništa nek BAR progovore kao gradska raja!

OVA JE IZJAVA NAJVECI SELJAKLUK NA FORUMU

Član
pioneer_09 je napisao(la):
nista to nije bitno... bitno je kakav je ko kao covjek... moze on imat 10 fakulteta zavrsenih, ako on nije dobar u dusi...

:lol::lol::lol:

Gdje si mesija? Nisam te prepoznao.

Kakva tema i kakva provale. Ljudi moji šta je ovo?

Pitanje za sve učesnike teme: Koliki je vaš IQ? :lol::lol:

ZELA GTI je napisao(la):
nista to nije bitno... bitno je kakav je ko kao covjek... moze on imat 10 fakulteta zavrsenih, ako on nije dobar u dusi...

Gdje si mesija? Nisam te preopoznao.

A sto ti moras biti pametan u svakoj temi?:icon_question:

Član
neznadem da pisem neznadem da citam zivim gore skroz krave imam ... (0:40min) :lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=sV2yHzzKfmw

Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
ZELA GTI je napisao(la):

Gdje si mesija? Nisam te preopoznao.

A sto ti moras biti pametan u svakoj temi?:icon_question:

A trebam biti glup u svakoj temi? Ne hvala. Ima drugih koji to nadoknade:D

Član
Za ovaj se forum mora se proci neki " prijemni " kako bi postali clanovi foruma gdje ce se vidjeti ko je pismen a ko ne...i meni smeta odredjena nepismenost ali nisam tu da ocjenjujem te ljude na osnovu pismenosti nego zbog to sto su svi tu iz razloga kao i ja a to su auta ! :D:D

Član
ZELA GTI je napisao(la):
-Suki- je napisao(la):
ZELA GTI je napisao(la):
Ne smetaju me gramatičke greške, imam ih i sam milijon:D

Al ima ljudi na forumu čije postove čitam po par puta da bih skužio šta pišu. Takvi me smetaju. Yebem mu, eto si na netu par godina, čitaš, pišeš, završio si bar osnovnu školu...

A ta rasprava o seljacima. U današnje vrijeme to nije zemljopisna podjela;)

da se razmijemo...ovdje se nemisli na typing greske....kojih evo ja prvi imam mnogo...radim i za vrijeme radnog vremena sam na forumu,cesto kucam i radim jos nesto ili gledam skroz drugdje dok kucam i samo kliknem na POST....

Pa eto ti prvi praviš greške a propovijedaš o nekim seljacima i pismenosti:lol::lol:

Odakle si iz mog posta skužio da ja mislim na typing greške. Već rekoh, čitam neke postove po par puta jer zbog načina sklapanja rečenica ne mogu shvatiti o čemu ljudi govore. Yebo typing greške!

iz boldanog sam zakljucio da mislis na postove kod kojih u svakoj drugoj rijeci fali po slovo ili dva ili je u samoj rijeci sadrzano slovo koje tu nikako neŠpripada (obicno slovo koje se na tastatZuri nalazi do slova koje pripada datom izraTZu)

tek poslije,(italyic text) odnosno nakon sto si me kvotao i napravio se malo pametan i pokusao malo da me ismijes,si dao obrazlozenje svog predhodnog posta;)

ma BOLAN,BRE,BA ne vodi ovo nigdje....kad samo vidis da na medijima,vijestima,reklamama,natpisima na ustanovama ima tako banalnih gramatickih gresaka da je to nevjerovatno....
evo....na piku mi pise mjesto boravka: ModriĆa......to mi izlazi na padajucem meniju i nema sanse da to izmjenim...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.