Član
jel pravilno htio ili htjeo ?
pioneer_09 je napisao(la):nista to nije bitno... bitno je kakav je ko kao covjek... moze on imat 10 fakulteta zavrsenih, ako on nije dobar u dusi...
pioneer_09 je napisao(la):nista to nije bitno... bitno je kakav je ko kao covjek... moze on imat 10 fakulteta zavrsenih, ako on nije dobar u dusi...
ZELA GTI je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):nista to nije bitno... bitno je kakav je ko kao covjek... moze on imat 10 fakulteta zavrsenih, ako on nije dobar u dusi...
:lol::lol::lol:
Gdje si mesija? Nisam te preopoznao.
Kakva tema i kakva provale. Ljudi moji šta je ovo?
Pitanje za sve učesnike teme: Koliki je vaš IQ? :lol::lol:
Little Dragon je napisao(la):Moj je I-Q7 hahahaha
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):nista to nije bitno... bitno je kakav je ko kao covjek... moze on imat 10 fakulteta zavrsenih, ako on nije dobar u dusi...
:lol::lol::lol:
Gdje si mesija? Nisam te preopoznao.
Kakva tema i kakva provale. Ljudi moji šta je ovo?
Pitanje za sve učesnike teme: Koliki je vaš IQ? :lol::lol:
A sto ti moras biti pametan u svakoj temi?:icon_question:
ZELA GTI je napisao(la):-Suki- je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ne smetaju me gramatičke greške, imam ih i sam milijon
Al ima ljudi na forumu čije postove čitam po par puta da bih skužio šta pišu. Takvi me smetaju. Yebem mu, eto si na netu par godina, čitaš, pišeš, završio si bar osnovnu školu...
A ta rasprava o seljacima. U današnje vrijeme to nije zemljopisna podjela
da se razmijemo...ovdje se nemisli na typing greske....kojih evo ja prvi imam mnogo...radim i za vrijeme radnog vremena sam na forumu,cesto kucam i radim jos nesto ili gledam skroz drugdje dok kucam i samo kliknem na POST....
Pa eto ti prvi praviš greške a propovijedaš o nekim seljacima i pismenosti:lol::lol:
Odakle si iz mog posta skužio da ja mislim na typing greške. Već rekoh, čitam neke postove po par puta jer zbog načina sklapanja rečenica ne mogu shvatiti o čemu ljudi govore. Yebo typing greške!
pioneer_09 je napisao(la):de zela budi pametan makar dan... u svakoj temi seres i pokazujes koliko si glup...