Član
tarik_91 je napisao(la):ne bih ja rekao da je OFF..ovaj sto je otvorio temu je o tome pisao, tako da vjerovatno i to treba prodiskutovati
Nije ova tema OFF vec je OFF ovo sto se pise gradjanin seljak i slicno
tarik_91 je napisao(la):ne bih ja rekao da je OFF..ovaj sto je otvorio temu je o tome pisao, tako da vjerovatno i to treba prodiskutovati
GolFanatiCars je napisao(la):tarik_91 je napisao(la):ne bih ja rekao da je OFF..ovaj sto je otvorio temu je o tome pisao, tako da vjerovatno i to treba prodiskutovati
Nije ova tema OFF vec je OFF ovo sto se pise gradjanin seljak i slicno
kako god ovo je bas tesko razlikovat haha zezn'o se, al' meni bilo smijesno, morao samGolFanatiCars je napisao(la):Ć iliĆ.
emir_89 je napisao(la):igy, akcenat se ne moze pisati, osim ako ne koristis one znakove iznad slova, tako da je akcenat totalno nebitan u ovoj temi a mozda si pomijesao sa zargonom... :icon_biggrin:
ZELA GTI je napisao(la):Ne smetaju me gramatičke greške, imam ih i sam milijon
Al ima ljudi na forumu čije postove čitam po par puta da bih skužio šta pišu. Takvi me smetaju. Yebem mu, eto si na netu par godina, čitaš, pišeš, završio si bar osnovnu školu...
A ta rasprava o seljacima. U današnje vrijeme to nije zemljopisna podjela
vw_damir je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ne smetaju me gramatičke greške, imam ih i sam milijon
Al ima ljudi na forumu čije postove čitam po par puta da bih skužio šta pišu. Takvi me smetaju. Yebem mu, eto si na netu par godina, čitaš, pišeš, završio si bar osnovnu školu...
A ta rasprava o seljacima. U današnje vrijeme to nije zemljopisna podjela
Reci mi da se salis , molim te
Al' najjaci su mi oni "ozgo" od Odzaka i Modrice, auuuuuuuuu, kod njih se kaze "upo" umjesto pao, "spustan" umjesto spusten itd. itd. :lol:
a ima i onih "felne" i "felgne", a da nepricam o slovu H
ti umjeto tih
oni umjesto onih
skonta umjesto skontah
NJIHA , kako to zaboravih hehehe