tibor987 je napisao(la):vjerovatno je mislila na spojler, kao krilo, en na fosnu jebemu misa
malena je napisao(la):goca,da,bez guma,jer felge u vrhunskom stanju i to vrlo ocuvane,mogu vam poslikat kako izgleda svaka felga kako su ocuvane...ak bi isle s gumama,onda 10000kn,jer su gume bridgestone potenza RE050...tibor je u pravu,ne bih nikada stavili ono golemo kondorsko aluminijsko krilo,izgledao bi ko drag car...pa ko tvoj moze,samo smo vidjeli jedan mali spojlercic koji nam se dopao,mozda i to stavimo...bmw330d,stavljamo opet 18'',al s 10 jota,bumo izvukli blatobrane van,idu novi farovi od Audija S5...mozda dodju Schmidtove ili neke druge kromirane...sad imamo caddya koji cemo sad polako pocet od pocetka...a iza nas imamo audija 50 '74 i Audija 80 coupe '77...puno posla nas ceka,al uzivamo zajedno kad imamo garazu i sve sto nam treba zahvaljujuci mom starom
malena je napisao(la):goca,ovdje je u hrvatskoj su dosta skupe felge,pa smo ih masno platili,a gume su vrhunske,drzi se ko zaljepljen za asfalt...sve zajedno smo platili oko 16000kn zbog poreza na granici koje sam gume platio,a felge kod gabreka...a kod vas su povoljnije felge nego kod nas,pa zato...e svatko ima ukusa,bilo bi dosadno da svi imaju isti ukus...hvala na slobodnom misljenju mada je audu je audi
nexus,hvala na pohvalama,ako je to tvoja duja na avataru,onda je mrak,jebeno izgleda,pogotovo felge...
malena je napisao(la):Normalno,prijedlozi su uvijek dobrodosli,farovi se prodaju,pa cemo stavit farove od Audija S5 s onim led diodama...unutrasnjost ce bit sivana u kozi i mikrofibra materijalu...a za boje cemo jos razmislit jer mislio sam sve crno,al ipak je malo jednolicna monotona boja..pa razmisljam...zanima me...u Jajci,koliko dodju felge,npr,neke krom 18x10,koliko bi dosle otprilike?