Narudžbe za Raptora - SARAJEVO

Narudžbe za Raptora - SARAJEVO

ibizasa je napisao(la):
Hjojjjj :)

Znači niko od vas ne može sutra?

Evo moj broj telefona, 061/519-057; pa kad ko bude u prolazu Aneksom ili Otokom nek me prozove, znači u toku nedjelje odnosno današnjeg dana, u ponedjeljak ću uplatiti ono što se prikupi (osim lee little i mene :)).
Emire (emirex) ti me prozovi iza 18, nisam siguran uopste gdje cu biti tad al me za svaki slucaj kontaktiraj mozda se mognemo naci :) Eto, sutra ko god bude nalijetao u grad ako mu nije frka nek prozove pa da u ponedjeljak uplatim ovo. Ako nesto slucajno ostane onda nek ide pojedinacnim uplatama ili to sto ostane nek se medjusobno dogovore.
ja cu najvjerovatnije moci,samo mi ime reci,da te ne bih nazvao pa pitao eeee jel ibizasaaa :D :D
 
Član
Little Dragon je napisao(la):
Ne sekiraj se Raptore sta si zakuko , ko ne uzme privjesak a da je obecao ja cu ga platiti da ne ispadne da su Sarajlije neozbiljne , jesil ti meni provjerio ono sto sam ti posla PM za metalno?

nisam ja rekao tako nista slicno..........o metalnim cemo pricati kad pocnem to raditi;)
 
Član
ja izradio nisam stigao danas. evo sad iz garaze usao u kucu. sutra zovem iza 15h pa ako budes slobodan da se nadjemo da to preuzmem.

sorry jos jednom
 
Član
Danas me niko nije zvao, bukvalno... niko - da skupim pare za uplatu.
Sutra ujutro idem na fakultet, tim povodom cu i uplatiti za lee little dragona i sebe.
Takodje sutra u toku dana i stizu privjesci, ne znam tacno u koliko sati, ali bit ce nacina da se stupi u kontakt s momkom koji nam sredjuje prevoz.
Ostali neka jednostavno uplate momku novac na racun i nema frke.
Oko preuzimanja robe cemo sutra vidjeti cim se javi kada stizu privjesci i gdje tacno. U slucaju da ne budem u mogucnosti preuzeti ih onda ko god bude mogao nek' uzme sve i ostavi svoj kontakt ovdje.
Et :)
 
emirEX_sa je napisao(la):
ja izradio nisam stigao danas. evo sad iz garaze usao u kucu. sutra zovem iza 15h pa ako budes slobodan da se nadjemo da to preuzmem.

sorry jos jednom

takodjer,ni ja nisam stigao,stvarno mi je zao sto sam izradio,ali fkt visa sila

adise ak ti nije bad uplati i za mene,pa cemo se ja i ti porefenati,:icon_smile:
 
Administrator
izgleda da je neko nekog izradio... ovo ne treba da bude tajna... ali ima tema pozitivna i negativna iskustva u trgovini ;)
 
Član
Hah znao sam da ovog njihovog dogovora nema nista,neg sam casno posteno uplatio svoje na njegov racun,covjek odmah sutradan od uplate poslao na adresu,i stiglo u roku 24h i sve uredno i sve po ps-u ;)
 
Član
Back 2 topic.

OVAKO !

OGGY, S1CK, LEE LITTLE DRAGON I JA, ćemo dobiti privjeske putem pošte na moju adresu i MI ćemo platiti poštarinu koja ne bi trebala biti veća od 5 km, dakle otprilike po 1 km svaki od nas a PRIVJESKE uplaćujemo na RAPTOROV RAČUN.
Danas me usralo prebacanje foruma sa servera na server pa ni oggyu cak nisam mogao javiti broj racuna, sada sam isprintao broj, sutra uplacujem za Lee Little Dragona i sebe, oggy i s1ck vi to takodje rijesite, i kad dodju privjesci ja vas zovem tako da mi posaljete brojeve telefona.

Za ostale, ko zeli privjesak nek se naknadno kontaktira s raptorom.
 
Član
e svaka vam cast. pao server a vi se ostali dogovorili. svaka vam cast a nas ostale ko jebe.
ja sam rekao da cemo se cuti a pri padu servera nisam stigao prepisati broj telefona da se cujemo. sinoc sjedim sa oggy-jem i ligom reko racunaj druga na mene nije frka. stvarno ste ono kako bi rekao nedje veze. al nema veze cut cu se ja sa momkom da posalje na moju adresu moje privjeske.

jos jednom kazem svaka vam cast
 
Top