kurbla2005 je napisao(la):ja kad cujem sasu vugdalica kad prenosi tekmu i kaze dobro si se udala kako si se nadala razbio bi tv
Ehhh, taj kreten!!!!!bilosto je napisao(la):jedan jedini put, kad je doticni vinko izgledao pametan, je bilo kada mu je u emisiju dosao tip iz okoline zenice... mislim cak da je to bilo u prvoj emisiji... mi smo to poslije i snimili, kad je bila repriza, imam ga na kaseti... elem, tip (natjecatelj ili naTIcatelj hahahaahah) je direktor skole u svom selu i veoma je ponosan na to. tokom predstavljanja kaze mu vinko recenicu u kojoj, kako rekoh, jedan jedini put dobi od mene plus...
kaze: u formularu koji ste popunili kazete da ste prosvjedni radnik, pa me interesira da li vi to zbog necega prosvjedujete ili ste u stvari prosvjetni radnik... ja se prevrnula! direktor skole, znaci akademski gradjanin sa diplomom, objasni kako se ZABUNIO!!!!! idot!
ps. za one koji nisu bas dobri s gramatikom i pravopisom, pa ne kuze fazon, da objasnim da se osoba koja se bavi prosvjetnim radom zove prosvjeTni radnik, a osoba koja prosvjeduje (demonstrira, buni se protiv necega, zalaze za nesto - jednom rijecju: mitingas!) se ne zove prosvjeDni radnik, ali je vinko od toga napravio fazon, jer da se zove, bilo bi zaista prosvjeDni radnik...
poKle je napisao(la):Ehhh, taj kreten!!!!!bilosto je napisao(la):jedan jedini put, kad je doticni vinko izgledao pametan, je bilo kada mu je u emisiju dosao tip iz okoline zenice... mislim cak da je to bilo u prvoj emisiji... mi smo to poslije i snimili, kad je bila repriza, imam ga na kaseti... elem, tip (natjecatelj ili naTIcatelj hahahaahah) je direktor skole u svom selu i veoma je ponosan na to. tokom predstavljanja kaze mu vinko recenicu u kojoj, kako rekoh, jedan jedini put dobi od mene plus...
kaze: u formularu koji ste popunili kazete da ste prosvjedni radnik, pa me interesira da li vi to zbog necega prosvjedujete ili ste u stvari prosvjetni radnik... ja se prevrnula! direktor skole, znaci akademski gradjanin sa diplomom, objasni kako se ZABUNIO!!!!! idot!
ps. za one koji nisu bas dobri s gramatikom i pravopisom, pa ne kuze fazon, da objasnim da se osoba koja se bavi prosvjetnim radom zove prosvjeTni radnik, a osoba koja prosvjeduje (demonstrira, buni se protiv necega, zalaze za nesto - jednom rijecju: mitingas!) se ne zove prosvjeDni radnik, ali je vinko od toga napravio fazon, jer da se zove, bilo bi zaista prosvjeDni radnik...
I takodjer mrzim sve one voditelje na OBN-u...One kroatizirane pogotovo...
A kako pametni Vinko uvijek poslije nekog pitanja ima nesto vise reci o tome, i uvijek pita ucesnike:"Znate li vi to i to"
I pita tako jednom neku ucesnicu poslije odgovorenog pitanja:"A znate li vi ko je tralalalalala"
Kaze ona:"Ne znam, ali pretpostavljam da Vi znate"
ono, malo ga na zemlju spustila...
---
edit:
Mrzim takodjer ovog fashion guru-a(3.slika u prethodnom postu), ne znam mu ime, ali tako ga mrzim da sam mu jednom iz inata kad sam ga sreo u gužvi u tramvaju, zabio lakat u pleksus... ono, slucajno...
Deyo je napisao(la):
Dino je napisao(la):Najgori i najogavni...
Dino je napisao(la):Umalo da zaboravim velikog poznavaoca automobila :lol: Poznati voditelj Boris Cigler