Amel SF2 Član 17.01.2011 #61 Evo jucer zapoceo raditi ovog VW iz dosade i zavrsio danas :icon_biggrin: VW Jetta
tarik_91 Član 17.01.2011 #66 ne valja ti sjena, zadnja felga flat, crna boja nije realna.. ostalo je dobro
Amel SF2 Član 17.01.2011 #67 akka Hvala drug drago mi da ti se svidja tarik_91 Ni meni se ne svidja kako je zadnja felga legla al nije mi se dalo ponovo rezati al bice bolje...drugi put cu pokusati popraviti greske
akka Hvala drug drago mi da ti se svidja tarik_91 Ni meni se ne svidja kako je zadnja felga legla al nije mi se dalo ponovo rezati al bice bolje...drugi put cu pokusati popraviti greske
Amel SF2 Član 18.01.2011 #69 bucky_mb@yahoo je napisao(la): dobro radis, napredak se vidi iz rada u rad Kliknite za proširenje... Hvala ti Ovo je prvi put da mijenjam pozadinu i ne cini se toliko lose drugi put bi to trebalo izgledati jos bolje :icon_biggrin::icon_biggrin:
bucky_mb@yahoo je napisao(la): dobro radis, napredak se vidi iz rada u rad Kliknite za proširenje... Hvala ti Ovo je prvi put da mijenjam pozadinu i ne cini se toliko lose drugi put bi to trebalo izgledati jos bolje :icon_biggrin::icon_biggrin:
adeemir Član 18.01.2011 #71 adem93 je napisao(la): Daj novih radova hehe npr BMW e46 black Kliknite za proširenje... i e39 m5
Amel SF2 Član 21.01.2011 #74 Evo kao sto rekoh uraditi BMW uradio sam M3 E46 nadam se da vam se svidja komentari i kritike dobro dosle :icon_biggrin: BMW M3 E46
Evo kao sto rekoh uraditi BMW uradio sam M3 E46 nadam se da vam se svidja komentari i kritike dobro dosle :icon_biggrin: BMW M3 E46