corrado87 je napisao(la):uzeo sam jednog golfa 1 motor u njemu abf od seata!!auto kad upali gas mu varira nije spojen ler lauf ajd to znam a drugi problem kad se vozi polako recimo prvom trza neda se normalno vozit mora se derat po gasu i neide skroz u obrtaje sta bi moglo bit ima crnog dima!!
zgembo je napisao(la):corrado87 je napisao(la):uzeo sam jednog golfa 1 motor u njemu abf od seata!!auto kad upali gas mu varira nije spojen ler lauf ajd to znam a drugi problem kad se vozi polako recimo prvom trza neda se normalno vozit mora se derat po gasu i neide skroz u obrtaje sta bi moglo bit ima crnog dima!!
mozda lambda sonda
corrado87 je napisao(la):uzeo sam jednog golfa 1 motor u njemu abf od seata!!auto kad upali gas mu varira nije spojen ler lauf ajd to znam a drugi problem kad se vozi polako recimo prvom trza neda se normalno vozit mora se derat po gasu i neide skroz u obrtaje sta bi moglo bit ima crnog dima!!
corrado87 je napisao(la):i jos nesto kako ga nisam vozio juce otiso registrovat i sa 10km goriva nisam preso ni 15kilometara ugasio se:icon_eek: nema izgleda povrat goriva ili sta pa da moze toliko trosit?????
edo_benz je napisao(la):pa toliko on trosi :icon_exclaim: