Član
djavolica je napisao(la):4g63t je napisao(la):Prodana dušo:icon_evil: da si slušala davnih dana bi ona išla kako treba,a ovako vapi za nekim voljnim da ju složi kako treba,a to je već priča za neko drugo "poglavlje"...:icon_rolleyes:
P.S. Treba joj Dr.koji zna što radi
Bio bi i ti prodana duša da ti je jedno auto radilo šta je ona meni!Hm pa ono...pitala sam se odakle više samo izmišlja tolike probleme!Da je bilo kakvo "normalno" auto ne bi se pola tih stvari desilo i u najlošijem stanju.Hm...vapi za nekim voljnim da ju složi kako treba kažeš?Ako je ja nisam složila niko i neće vjeruj iz jednog prostog razloga što za ovo više trebaju čelični živci i znanje nego pare a to sam barem stekla za ovo vrijeme!Neću da slažem čisto iz principa jer mi to ne treba u životu.Uljudila sam je da liči na nešta barem, da vozi i pali u bilo koje doba i dosta je bilo od mene.Kad bi se odlučila da je radim to bi bilo zamjena turbo kit-a, klipova, obrada svih dijelova motora koji budu trebali uz to, farbanje u crveno komplet, krov crni naravno, felge kakve 17-ke i bijela koža unutra.To sve bi izašlo otprilike koliko je ja cijenim sad za prodaju al...NEĆU da je radim više!
crno/crveni auto i bijela koža nutra??
O ćuneru sunce li ti tvoje.:icon_rolleyes:
Hm,kajat ćeš se kada ju prodaš...:lol: