Cido je napisao(la):Djavolice,kupi bmw-a i rjesi se muka imao sam i ja japanca prije 91 godiste Daihatsu Applause (nije korea nego japan) i od dana kako sam ga kupio,samo sam ulagao u popravke,set kvacila platio 350 km i cekao mjesec da stigne u shandor :S i jos puno toga kupovao i nikad kraja,uglavnom zavrsio je na odpadu i jedino sto mogu reci jeste kupi bmw-a... htio sam istog kupiti kao sto ti imas,samo sivi,lik na alipasinu prodavao,jeste furka prava nema sta,oni pojasevi automatski te zavezu,nema mjesta u gepeku ni pozadi ali nema veze,samo sto znam da bi opet morao ulagati bruku u njega... ali svako ima svoje favorite...
izvini na velikom textu
Htio si moje sadašnje auto kupiti onda :icon_smile: Bila je prije siva i na Alipašinom je živio čovjek kod kojeg je najduže bila a prodao je jer je imao problem sa paljenjem, isti onaj koji je i mene dočekao i jedva sam ga riješila!Prethodni vlasnik je ofarbao u ovu boju a vidi se još na vratima kad se otvore ta siva boja i pod haubom.Bi ja BMW-a vrlo rado al ono što su meni nudili nije za mene...prvo kockice 1.6-to mi je preslabo, sedmica-previše glomazno auto za mene, petica jedino za prodati dalje al eto ne dogovorismo se...da je naći kakvu trojku samo da je ispravan i regularan i ja bi bila zadovoljna :icon_smile: