ammar_coupe je napisao(la):
Ljepsa je od te tvoje zelene i fabricka je a ti bi mogla odvuci lakireru auto da ofarba stokove i ostatak sive boje lakse ces prodati auto..A kako ti znas jesu li ili nisu nastimani..Ne znaci da samo ne nastimani ubijaju..jel ti to ne radi prekidac za vanjske retrovizore pa nisi mogla pomjeriti?
Ti bi to neš kao da se svađaš samnom il mi se čini?Ovako da ja pitam tebe nešto-ne možeš prvo da upališ auto, poslije ti crkne turbina, poslije nje ECU, poslije svih popravaka auto ne ide kako treba...i ti bi da farbaš štokove???Pa eto toliko o tvom znanju...ja se fokusiram na stvari koje su BITNE na autu a styling me trenutno najmanje interesuje...bitno je da je čitava i liči na nešta.A da izvineš...ebeš ti tog kupca koji ne bi auto kupio radi toga jer su mu štokovi u drugačijoj boji!Ja takvima i ne prodajem auto...da sam htjela pošto po to da ga prodam ili zamijenim bilo bi odavno već prodato al mi se očito ne prodaje iz ličnih razloga isto kao što se i nalazi još uvijek u oglasima iz ličnih razloga...a pogledaš cijenu i vidiš d aje najskuplja od svih koje se prodaju.
Kako ja znam???Pa pobogu s kilometra ubijaju ljude u oči i van auta i u autu, a za to kao trebaš bit stričnjak da skontaš da nije podešen snop svjetlosti???I farovi bez sočiva ne izgledaju tako kada se svjetlost usmjeri kako treba, što kod njega nije slučaj izgleda.Pa ja mislim da su dovoljni bili komentari i psovke ljudi večeras koji su se vraćali s koncerta kad je naišao...
Šta to fali mojim retzrovizorima?Što ne bi prekidač radio?Pa i kad ne radi mogu se pomjerit rukom ako je već potrebno.Radi sve ostalo pa što ne bi i on?Podešeni su onako kako meni odgovara da imam preglednost dovoljnu.
Dalje, boje što se tiče, to je Mitsu tvornička zelena al je to ne čini ujedno i lijepom a ja je jedino poštujem što je tvornička.Rekoh već, svak ima svoj ukus, ja nisam nikako ljubitelj zelene boje, kao što nisam ja ni farbala auto u nju al mi se ova za razliku od većine drugih nijansi donekle i sviđa što je neobična i što nema više takvih auta po gradu, a ja, ako se nije do sad dalo primijetiti, volim neobična auta!Kad bi farbala već ovo auto ponovo, imaju smao dvije boje u koje bi ofarbala i sve ostalo me ne zanima...