Treba malo preformulisati pitanje, umjesto šta je bolje, šta je bolje za mene - tebe...
Neko voli da kupi jaču marku sa manje, opreme a neko slabiju sa više opreme. to je nešto što je više vezano za osobu koja kupuje auto...treba biti realan i postaviti svari na pravo mjesto...
Za mene je čisto bacanje para na opremu kad su upitanju manja auta to se jednostavno ne isplati...Na ta auta klasika balkanski paket opreme (klima,el prozori, retrovizori,maglenke, radio i još koja tantavica..)
Sve preko toga beze diže cijenu...
Ja vozim, vw koji je ok stvarno nisam imao problema ja lično, znam neke koji su i imali...nebitno ali ispred tog vw su tri marke audi,bmw,merc tu se nema šta pričati...
Treba realno posložiti stvari, recimo golf 5-6 je ok auto, audi a3 je bolji a i skuplji, sad ako ja nemogu platiti audija a3 trebam srati po njemu...
Evo ja sam upravo uzeo novu fabiju ovaj fejslift zadnji , tražio sam malo auto, benzin gradsko sa balkanskim paketom opreme i šta ja znam...nije mi bio bitan neki moderan izgleda i šta ja znam, likvidirao sam opel, pežo, reno, i još neke manje bitne makre
i na krjau vagao između pola i škode...mislim nije to neko vaganje bilo ali svelo se na to da li opravdava tu cijenu od par hiljada više na pola da platim... a sad govoriti da sam ja više dobio nego sa polom je za mene smiješno..