mirza_mali je napisao(la):To bi bio onda drugi MG u Bosni ovdje kod mene ima jedan i vlasnik je naj..... sa tim autom kud je vise kod majstora nego na cesti autic ide ko lud i prelijep je ali katastrofa za dijelove od obicnog rovera koliko sam skontao skoro nista nepase a orginalni dijelovi su preskupi za tu klasu auta tako da dobrooo razmisli
mirza_mali je napisao(la):To bi bio onda drugi MG u Bosni ovdje kod mene ima jedan i vlasnik je naj..... sa tim autom kud je vise kod majstora nego na cesti autic ide ko lud i prelijep je ali katastrofa za dijelove od obicnog rovera koliko sam skontao skoro nista nepase a orginalni dijelovi su preskupi za tu klasu auta tako da dobrooo razmisli
ivica je napisao(la):mirza_mali je napisao(la):To bi bio onda drugi MG u Bosni ovdje kod mene ima jedan i vlasnik je naj..... sa tim autom kud je vise kod majstora nego na cesti autic ide ko lud i prelijep je ali katastrofa za dijelove od obicnog rovera koliko sam skontao skoro nista nepase a orginalni dijelovi su preskupi za tu klasu auta tako da dobrooo razmisli
nije istina,ima jedna u orasju...
sanchez je napisao(la):Imamo slično mišljenje....
Ljudi kod nas su malo ograničeni,vjeruju samo švabi...ništa drugo.
Poznajem dosta ljudi koji imaju Mazdu,Rover,Toyotu...ne žale se baš puno....
A zato su jednom Pasatu nakačili 8 lafeta naprijed,uvijek neka ode...i opet ih ljudi kupuju,hvale...a svaka lafeta(ako išta valja) 100km...i gdje je tu računica?