VR6Boki Član 13.03.2012 #32 MG su kinezi kupili ako se ne varam, a sad ne znam sta je sa djelovima za stare modele. Al po ovoj cijeni sa pika mislim da ga je neisplatno uzimati, s obzirom na cijene recimo Clia Sport, koji su sada dosta povoljni.
MG su kinezi kupili ako se ne varam, a sad ne znam sta je sa djelovima za stare modele. Al po ovoj cijeni sa pika mislim da ga je neisplatno uzimati, s obzirom na cijene recimo Clia Sport, koji su sada dosta povoljni.
_polo 6n_ Član 13.03.2012 #33 trizex je napisao(la): Nikakva , zajebi to, firma MG propala/bankrotirala. Kliknite za proširenje... hvala drug na bitnoj informaciji najvjerovatnije da ce biti neki gti umijesto ovoga planiranog :icon_smile: VR6Boki je napisao(la): MG su kinezi kupili ako se ne varam, a sad ne znam sta je sa djelovima za stare modele. Al po ovoj cijeni sa pika mislim da ga je neisplatno uzimati, s obzirom na cijene recimo Clia Sport, koji su sada dosta povoljni. Kliknite za proširenje... pa ne mogu da vjeruje sta sve kinezi nece uzeti da rade ! uglavnom hvala na informaciji drug.
trizex je napisao(la): Nikakva , zajebi to, firma MG propala/bankrotirala. Kliknite za proširenje... hvala drug na bitnoj informaciji najvjerovatnije da ce biti neki gti umijesto ovoga planiranog :icon_smile: VR6Boki je napisao(la): MG su kinezi kupili ako se ne varam, a sad ne znam sta je sa djelovima za stare modele. Al po ovoj cijeni sa pika mislim da ga je neisplatno uzimati, s obzirom na cijene recimo Clia Sport, koji su sada dosta povoljni. Kliknite za proširenje... pa ne mogu da vjeruje sta sve kinezi nece uzeti da rade ! uglavnom hvala na informaciji drug.