ST Petar je napisao(la):Lipo auto - sve pohvale :icon_smile:
vidim da si stavlja od avantgarde linije stop svitla - puno lipse ovako figura ...
dobro su ga popunile 18-ke
jesi li mozda razmislja o xenon-ima ??
edin.m je napisao(la):Druze mercedes je extra svaka cast samo tako nastavi
adi187 je napisao(la):Druze vozni park ti je drama :icon_eek: svak cast
Svidja mi se sto svako auto odrzavas i sredjujes za svoj gust svako izgleda kao novo :icon_smile:
George je napisao(la):imam ja c klasu isto 96" godina 220 Diesel 220000 km
bebekw210 je napisao(la):George je napisao(la):imam ja c klasu isto 96" godina 220 Diesel 220000 km
Prijetelj ima okana 220d, sad trenutno na satu 450000 km a vraćan mu sat što ja znam tri puta hahahha. Mogu ti motori bez problema bar 700000 km da im se ništa ne radi.
George je napisao(la):bebekw210 je napisao(la):George je napisao(la):imam ja c klasu isto 96" godina 220 Diesel 220000 km
Prijetelj ima okana 220d, sad trenutno na satu 450000 km a vraćan mu sat što ja znam tri puta hahahha. Mogu ti motori bez problema bar 700000 km da im se ništa ne radi.
stari to voza meni je to lijeno auto :lol: znam da ga zajebaje nesto boispumpa neke gumice traži da je zategne taji negdje
i neki prekidac mu treba nemam tiu pojma auto zatrza uvijek na 60 km/h
Yellow je napisao(la):Uvijek mi je drago vidjeti ovako lijep mercedes, još samo da je cdi, ali ni ovom nema mane.... Jeli lijen na ovim felgama...?
nenadbalaban je napisao(la):Fin mnogo ..
Rješio sam ja problem sa Lukasovom pumpom,stavio sam mehaničku pumpu i odmah je reparirao jer one sa vremenom oslabe i nedaju dovoljno goriva pa auto slabije ide.Prijatelj mi je stavio isto mehaniču pumpu ali nije reparirana i ista kao kod mene ali mu auto osjetno slabije ide i ima felge 15 a kod mene su 18 i puno bolje ide.Yellow je napisao(la):Đorđe, u nekih modela w210 i C klasa je bila problem Lukas pumpa, koja je se ugrađivala jedno vrijeme umjesto Boshove, a ljudi su problem rješavali ubacivanjem bosh pumpe od w124, neznam koji je u tebe problem, ali ako je sličan, eto savjet da imaš orjentir