_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
Dobar baby benz.... Nego de malo vise podataka o tom bavarac edisn ako nije problem. Koliko ima kw, na osnovu cega si zakljucio da je to bavaria( neka naljepnica, nesto...)..... Ja koliko znam tako nesto nije postojalo....
Ovako ovaj ima 76 KS (54KW) i znam da je bavaria posto pise u saobracajnoj a i bilo je na gepeku dok neki cigo ligo nije skinuo pi*ka li mu mmmmm.....xD.....al ide ko zmaj
...... ko zna gdje je petlja sicki lukavac razvucem ga 150 (iz oba pravca) na autoputu u srbiji ga je stari razvukao na 178 km/h i nemoze vise ni 0.5 km/h
Ma ja volim Nissan Skyline GT-R R34 ali nemogu ga imat pa zato imam ovo cudo i trudim se da naucim gdje mu koji saraf stoji
....(jest da mi nije to struka al sto se mora nije tesko xD) a sto se tice ovog masinu sam mu prije 2 god sredio da
valja nova bosh pumpa karike,procepljam mu ventile svaki dan od kuce do faxa tj tuzle po magistrali duplo ili nista (preko ogranicenja) xD....dosadasnji max na toj magistrali mi je 156 km/h mogao sam i vise al mi se neki mamlaz sa astricom ubacio ispred xD