masovno okupljanje...

masovno okupljanje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
pa eto, lijepo bi bilo da se neko iz zenice ponudi kao domacin, nadje neko fino odmaraliste, doceka nas i tako to
@MTR ne offtopicari molim te, 26-27 je race mostar, tako da tad ne moze nikako, a prije da organizujemo vec je prekasno.. tako da je to jedini datum pogodan za sad..

ostali takodje ili neki ozbiljni prijedlozi, ili ne pisite nikako, ne pomazete !!!

MTR

Član
Nisam brate isao u off , nego znas valjda da je u to doba na Bistricaku mazija pravo , nidje zrake sunca.
Hajd i Smetovi , ima velik kruzni parking,moze se i zagasat ako je kome cejf , a ima se dje i sjest jbg .Samo kad bi vrijeme posluzilo bilo bi super .

Početnik
Meni odgovara sve u krugu od 100 kilometara od kaknja, j*emu jednom u godini se ne mozemo okupit ko ljudi!
Hajd malo ozbiljnije da poradimo na tome...
Znaci
Datum 11.10.2009.

Eto Ljuboje moze doci iz Bijeljine, valjda mozete i vi iz Sarajeva, Tuzle, Gorazda, gore Zepce, Zavidovici, Doboj...nikome nije predaleko?

Član
meni odgovara u krugu od 200km od bijeljine!!!
ali ako ce biti par auta,stvarno mi se ne dolazi...
samo da napomenem i ovo...
ima li tamo dovoljno odgovornih ljudi,da to mogu organizovati...?
cevapi,docek i tako to...?

ev da se i ja ukljucim...ne volim unaprijed nista obecavat,ali sam zainteresovan za ovo okupljanje,eh sad zavisi i od vas...koliko budete ozbiljni,tako cemo vas mi ovdje docekat i organizovat :cool:

Početnik
samo vi pare uplatite, mi iz kaknja (bar trojica) cemo ujutro rano za Zenicu, tamo nek bude jos 5 ljudi i ima nas dovoljno da sve spremimo, samo kad napravimo spisak koliko ce nas biti, napravimo i predracun koliko nam para treba..

LSD

Član
bas tako treba napravit spisak i predracun i onda proporcionalna uplata i to je to

Član
osim ovih sto su se prijavili..ima li jos ko...? :icon_rolleyes:

tuzlaci...?ima li iko zainteresovan...?

Početnik
1. LSD
2. nOKe
3.Oggy
4.Ljuboje
5.Edo_16v
6.mirzaa3
7.Got2b
8. ITALY