bucky_mb@yahoo je napisao(la):prijatelju kod nas je situacija takva da alu felge preko 400km tesko mozes nekome prodati, stoji
po oglasima po godinu dana,, ovo sto ti nudis, ovu uslugu si precjenio,, ali bukvalno,,
:icon_mad:
kavaz je napisao(la):Pa za 400KM mozes uraditi presvlacenje auta diodama, a ne 4 cepa za felge da dobijes :icon_twisted:
sub3r je napisao(la):ma okani se ove ideje ili nesto radikalno mijenjaj... po ovim cijenama mozes samo u Dubai-u proci
svaka cast na trudu ali nije ovo za nas...
GolFanatiCars je napisao(la):ajd kad vec tako mi se obrati da ti kazem nesto konkretno
ne pratim masu vec i tvoje postove :icon_biggrin:
smijesan mi je post koji je napisao scaner sto se moglo i predpostavit jer nisam do prije toga toga nista komentarisao, znaci nisam ti podcjenjivao trud niti se ismijivao sa cijenom koju imas za te svoje artikle
tvoj rad i trud svaka cast, ideja je ok, stvar je ukusa da li mi se svidja , da ali ne na autu jer jednostavno ne volim takav oblik sredjivanja, ko ima neonke nek dopuni auto sa ovim :lol: dobronamjeran savjet ovo bih radije kao privjesak. Sto se cijene tice jako je diskutabilno, prva stvar previse skupo da bi to izlagao napolju, ne znam na koji nacin se fiksira za felgu a mogucnosti su velike da to neko "operise" ukrade, pa metalne kapice kod nekog ne mogu opstat na autu 5 dana a dati za ovo tolike pare je cisto bacanje para. Kazes da je skupo to sve izradit kad izacunas uradjeni materijal, razumijem da tu moras nac i sebe da bi zaradio al prije svega tog trebao si ispitat trziste to sto neko ima na bmw-u nije ni osjetio po novcaniku da je kupio jer ima pare, i drugacije se gleda to negdje dok kod nas bi to bilo :icon_question: anti tuning ili sta mu je ovo, kod nas je nekom pojam dat 500 maraka i za felge, tesko da ovdje to ko kupi, bilo bi dobro da nije tako ali to sad ne moze promijenit
volio bih da ti to uspije a ne da prodajes 1 za mjesec ili veci vremenski period
ArminM je napisao(la):pratim ovu temu od pocetka, i sve kontam kad cete se prestat zajebavat, kad ce prestat zajebancija. sad sam skuzio da ovo nije zajebancija, ti ovo fkt prodajes:icon_eek:
jesi prodao i jedan set po ovoj cijeni
ArminM je napisao(la):jesil uzeo kaparu, ne bojis se da ce te izlevatit za 440km
ArminM je napisao(la):mogao si nam bacit koju sliku tih gotovih sto si pravio, kako to izgleda na autu, nadam se da si slikao taj dio
dinozzo je napisao(la):ima momak pravo da stavit cjenu koju zeli,a sad hoce li to neko kupiti ili ne druga je stvar,za mene licno ovo je kic i nebi nikad stavio da svako jutro serem po 200 marki,a onih kome se ovo svidja ima i vise nego sto mislite i koji su spremni prodat i dvije ovce da bi ovo i kupili...tebi svaka cast na trudu sto ovo pravis i ako si uspio prodati i jedan set..
B.M - Floyd je napisao(la):Ne'š se ti od ovog kruva najest'.
IGY je napisao(la):jbt ebay.com
kakve pare ba ljudi
http://www.ebay.com/itm/Tassa-4-wheel-rims-LED-multi-color-lights-kit-all-cars-/290765087344?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43b2f32270&vxp=mtr
cca 50 km na vrata.....