Kupujem novo auto i raspolazem cifrom od 11 800km tj od 12 800 ali ostavit cu 1000 za servise i mozda neke chunerske detalje i pregledam oglase i sl.Za oko mi zapadaju lagune one novije,VW bore,Alfa Romeo 156 i 166,Volvo S40 i BMW serije 3 E46 i 5 E39.
Sada me interesuje vase misljenje,preporuke,iskustva,mane pojedinih motora,cijene odrzavanja,znaci sve ama bas sve sto znate i sto se tice gore navedenih automobila.Ja znam da je ova cifra kojom rasapolazem pomalena za moje ciljeve ali nalazio sam veliki broj navedenih vozila koja se uklapaju u moj cjenovni rang.
Znaci ako moze pomoc da budem malo pametniji i upuceniji po pitanju tih vozila.
Za oko mi najvise zapadaju i svidjaju mi se lagune 2 i VW bore pa sad da cujem vas i preporuke i savjete.
EDIT:vrsta pogonskog goriva NIJE bitna samo daneprelazi kubikazu od 2.2 benz a dizel 2.5
EDIT 2:Karavani me neinteresuju.Jer nevolim uopste karavane.
EDIT 3:Svjeza informacija.Budzet je prosiren na 11 800km pa eto ulijecite i pomazite
Nada se da cete priskociti u pomoc.Hvala vam.
Sada me interesuje vase misljenje,preporuke,iskustva,mane pojedinih motora,cijene odrzavanja,znaci sve ama bas sve sto znate i sto se tice gore navedenih automobila.Ja znam da je ova cifra kojom rasapolazem pomalena za moje ciljeve ali nalazio sam veliki broj navedenih vozila koja se uklapaju u moj cjenovni rang.
Znaci ako moze pomoc da budem malo pametniji i upuceniji po pitanju tih vozila.
Za oko mi najvise zapadaju i svidjaju mi se lagune 2 i VW bore pa sad da cujem vas i preporuke i savjete.
EDIT:vrsta pogonskog goriva NIJE bitna samo daneprelazi kubikazu od 2.2 benz a dizel 2.5
EDIT 2:Karavani me neinteresuju.Jer nevolim uopste karavane.
EDIT 3:Svjeza informacija.Budzet je prosiren na 11 800km pa eto ulijecite i pomazite
Nada se da cete priskociti u pomoc.Hvala vam.