adohera je napisao(la):ako ne vjerujete pitajte ljude iz sa koji me znaju napr vw damir, diablo itd...erol_brcak je napisao(la):nodiash je napisao(la):adohera je napisao(la):eeee drug treba i to znati s tim se rodi ne uci se toerol_brcak je napisao(la):adohera je napisao(la):drug ja imam BMW 325 2.5 motor auto i ne trosi toliko koliko ljudi misle a pojava je na cesti. nemam plin a opet sipam i vozam se student sam i ne radim, zato pusti se prica za BMW da je to rupa bez dna samo nadji ocuvanog i pic
Kako ti to uspijeva,tič mi,hau?
:lol::lol: jasta..talenat
Evo smijem se :lol:
a kako do para moj problem uglavnom lakse od tebe :lol: ne spamaj zato bezveze...
drug meni je bolji BMW od trice golfa a dijelovi nisu skupi neznam sta su navalili ljudi koji neznaju, danas sam bas kupovao dosta nekih dijelova i u odnosu na Passata mog i BMW sto sam uzeo sada nema neke razlike u cijeni
D_cash je napisao(la):hah...joj nije bmw jedini ima jos mogucnosti ali zelja mi je on... ma ima jos sve da ispitam i sta ispadne...xd hvala jos jednom svima.... ... a qume nebrini se za odrzavanje ipak radim ..heh
nodiash je napisao(la):adohera je napisao(la):ako ne vjerujete pitajte ljude iz sa koji me znaju napr vw damir, diablo itd...erol_brcak je napisao(la):nodiash je napisao(la):adohera je napisao(la):eeee drug treba i to znati s tim se rodi ne uci se toerol_brcak je napisao(la):adohera je napisao(la):drug ja imam BMW 325 2.5 motor auto i ne trosi toliko koliko ljudi misle a pojava je na cesti. nemam plin a opet sipam i vozam se student sam i ne radim, zato pusti se prica za BMW da je to rupa bez dna samo nadji ocuvanog i pic
Kako ti to uspijeva,tič mi,hau?
:lol::lol: jasta..talenat
Evo smijem se :lol:
a kako do para moj problem uglavnom lakse od tebe :lol: ne spamaj zato bezveze...
drug meni je bolji BMW od trice golfa a dijelovi nisu skupi neznam sta su navalili ljudi koji neznaju, danas sam bas kupovao dosta nekih dijelova i u odnosu na Passata mog i BMW sto sam uzeo sada nema neke razlike u cijeni
Pa to je vec nesto sasvim drugo...prvo si naveo kako neradis nemas para a opet sasvim normalno sipas a sad vec navodis kako imas svoje nacine da dodjes do para...dvije razlicite konstatacije i zato te je cojk i pito da ga naucis kako i niko ne spama bezveze nit koga zanima kako ti dolazis do kesha a ponajmanje da sad se raspituje tu kod gore nabrojinih
da si ikad provozao 200 ks auto ili cak jace nebi te sekirala potrosnja vjeruj mizilla_ je napisao(la):D_cash je napisao(la):hah...joj nije bmw jedini ima jos mogucnosti ali zelja mi je on... ma ima jos sve da ispitam i sta ispadne...xd hvala jos jednom svima.... ... a qume nebrini se za odrzavanje ipak radim ..heh
Brate, radim i ja i to za finu platu.... Vozim twinga i opet jedva na kraj izađem... Svaki mjesec treba nešto zamijeniti, pa gorivo... Eto svoje auto imam tek nekih 6 mjeseci i mogu ti reći da od tada sam konstantno u dugu...
Merak je dok ti sipaš a stari održava l kad ti moraš i sipat i održavat a još bmw, uhhh... Ako nemaš dubok džep bolje ti je da nađeš nešto malo prikladnije nama običnim smrtnicima
za mene samo budala može vozit auto koje troši 15l, pa mislim stvarno :icon_biggrin: 100 km pređeš isto ništa.....
zilla_ je napisao(la):Vozio sam nekoliko dana audi 80 jaje 1.8 motor.... totalno neisplativo... majke mi možeš ga voziti samo oko benzinske... bukvalno svake sekunde vidiš kako mu pada pokazivač benzina :lol:
Ne znam majke mi sta to fali npr 1.9 TDi motoru.... jako i ekonomično... Sve što troši više od 8l nebi nikad kupio pa makar zlatno bilo!!!!
zilla_ je napisao(la):Vozio sam nekoliko dana audi 80 jaje 1.8 motor.... totalno neisplativo... majke mi možeš ga voziti samo oko benzinske... bukvalno svake sekunde vidiš kako mu pada pokazivač benzina :lol:
Ne znam majke mi sta to fali npr 1.9 TDi motoru.... jako i ekonomično... Sve što troši više od 8l nebi nikad kupio pa makar zlatno bilo!!!!
bmwscaner je napisao(la):zilla_ je napisao(la):Vozio sam nekoliko dana audi 80 jaje 1.8 motor.... totalno neisplativo... majke mi možeš ga voziti samo oko benzinske... bukvalno svake sekunde vidiš kako mu pada pokazivač benzina :lol:
svi bi se hebali a da im ne udje tipicna balkanska prica a na kraju kad saberes isto goriva potrosis vozec se u golf 1 dizelu koji trosi cca 6 litara i kocki 2.5 sa 12 litara! a sad ce past pitanja KAKO?
pa fino sa dizelanom se vozas ko kreten milijun krugova kroz grad tamo vamo i utrnes citav od neudobnog sica a sa bimerom bacis par dobrih bokova i parkiras se da svi sline dakle isto ti to dodje znam vozao sam i jedno i drugo