kupovina automobila...

kupovina automobila...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
do 10 milja od starijeg auta i ja bih trazio e36,al ovakvoga gti-a nikada ne bih propustio jer je ulozeno bruka para u njega sto se i vidi
http://www.bhtuning.com/p-golf-3-gti-t-27664.html

Član
ali opet da nemisli neko da samo kenjam bmw ovo ono ovo je jedna od boljih trica sta sam vidio sasvim kulturan svabac :) i svidja mi se povrh svega

Član
adohera je napisao(la):
erol_brcak je napisao(la):
nodiash je napisao(la):
adohera je napisao(la):
adohera je napisao(la):
drug ja imam BMW 325 2.5 motor auto i ne trosi toliko koliko ljudi misle a pojava je na cesti. nemam plin a opet sipam i vozam se student sam i ne radim, zato pusti se prica za BMW da je to rupa bez dna samo nadji ocuvanog i pic

Kako ti to uspijeva,tič mi,hau? :D
eeee drug treba i to znati s tim se rodi ne uci se to;)

:lol::lol: jasta..talenat:cool:

Evo smijem se :D :lol:
ako ne vjerujete pitajte ljude iz sa koji me znaju napr vw damir, diablo itd...
a kako do para moj problem;) uglavnom lakse od tebe :lol: ne spamaj zato bezveze...
drug meni je bolji BMW od trice golfa a dijelovi nisu skupi neznam sta su navalili ljudi koji neznaju, danas sam bas kupovao dosta nekih dijelova i u odnosu na Passata mog i BMW sto sam uzeo sada nema neke razlike u cijeni

Pa to je vec nesto sasvim drugo...prvo si naveo kako neradis nemas para a opet sasvim normalno sipas a sad vec navodis kako imas svoje nacine da dodjes do para...dvije razlicite konstatacije i zato te je cojk i pito da ga naucis kako ;) i niko ne spama bezveze nit koga zanima kako ti dolazis do kesha a ponajmanje da sad se raspituje tu kod gore nabrojinih ;)

Početnik
svejedno, bmw ili golf gti, od prvog posta te zanima samo potrosnja...brate, ne kuzim nikako, ako ti je to najbitnije onda nijedno od ova dva nije za tebe..

Član
D_cash je napisao(la):
hah...joj nije bmw jedini ima jos mogucnosti ali zelja mi je on... ma ima jos sve da ispitam i sta ispadne...xd hvala jos jednom svima.... ;)... a qume nebrini se za odrzavanje ipak radim ..heh

Brate, radim i ja i to za finu platu.... Vozim twinga i opet jedva na kraj izađem... Svaki mjesec treba nešto zamijeniti, pa gorivo... Eto svoje auto imam tek nekih 6 mjeseci i mogu ti reći da od tada sam konstantno u dugu...

Merak je dok ti sipaš a stari održava l kad ti moraš i sipat i održavat a još bmw, uhhh... Ako nemaš dubok džep bolje ti je da nađeš nešto malo prikladnije nama običnim smrtnicima :D:D

za mene samo budala može vozit auto koje troši 15l, pa mislim stvarno :icon_biggrin: 100 km pređeš isto ništa.....

Član
nodiash je napisao(la):
adohera je napisao(la):
nodiash je napisao(la):
adohera je napisao(la):
adohera je napisao(la):
drug ja imam BMW 325 2.5 motor auto i ne trosi toliko koliko ljudi misle a pojava je na cesti. nemam plin a opet sipam i vozam se student sam i ne radim, zato pusti se prica za BMW da je to rupa bez dna samo nadji ocuvanog i pic

Kako ti to uspijeva,tič mi,hau? :D
eeee drug treba i to znati s tim se rodi ne uci se to;)

:lol::lol: jasta..talenat:cool:

Evo smijem se :D :lol:
ako ne vjerujete pitajte ljude iz sa koji me znaju napr vw damir, diablo itd...
a kako do para moj problem;) uglavnom lakse od tebe :lol: ne spamaj zato bezveze...
drug meni je bolji BMW od trice golfa a dijelovi nisu skupi neznam sta su navalili ljudi koji neznaju, danas sam bas kupovao dosta nekih dijelova i u odnosu na Passata mog i BMW sto sam uzeo sada nema neke razlike u cijeni

Pa to je vec nesto sasvim drugo...prvo si naveo kako neradis nemas para a opet sasvim normalno sipas a sad vec navodis kako imas svoje nacine da dodjes do para...dvije razlicite konstatacije i zato te je cojk i pito da ga naucis kako ;) i niko ne spama bezveze nit koga zanima kako ti dolazis do kesha a ponajmanje da sad se raspituje tu kod gore nabrojinih ;)

pronasao si se drug u pogresnom postu ovo sto sam napisao nije se odnosilo na tebe.. a uostalom ja sam rekao da ne radim i da studiram a sipam auto a ne da nemam para;)

Član
Da, to i jest poenta..nisam se ja ni trazio u postu i znam da se nije odnosilo na mene...nego vlasniku ove teme je najbitnije da puno ne trosi jer NEMA kesha sto znaci i da nedolazi do kesha na bilo kakve nacine...dok ti vozas 2.5 i imas svoje nacine da dodjes do kesha i sipas bez problema i to je tvoja stvar, medjutim on to nije u mogucnosti pa tako da taj 2.5 i nedolazi u obzir...nadam se da kuzis poentu svega...;)

Član
zilla_ je napisao(la):
D_cash je napisao(la):
hah...joj nije bmw jedini ima jos mogucnosti ali zelja mi je on... ma ima jos sve da ispitam i sta ispadne...xd hvala jos jednom svima.... ;)... a qume nebrini se za odrzavanje ipak radim ..heh

Brate, radim i ja i to za finu platu.... Vozim twinga i opet jedva na kraj izađem... Svaki mjesec treba nešto zamijeniti, pa gorivo... Eto svoje auto imam tek nekih 6 mjeseci i mogu ti reći da od tada sam konstantno u dugu...

Merak je dok ti sipaš a stari održava l kad ti moraš i sipat i održavat a još bmw, uhhh... Ako nemaš dubok džep bolje ti je da nađeš nešto malo prikladnije nama običnim smrtnicima :D:D

za mene samo budala može vozit auto koje troši 15l, pa mislim stvarno :icon_biggrin: 100 km pređeš isto ništa.....
da si ikad provozao 200 ks auto ili cak jace nebi te sekirala potrosnja vjeruj mi :)

Član
Vozio sam nekoliko dana audi 80 jaje 1.8 motor.... totalno neisplativo... majke mi možeš ga voziti samo oko benzinske... bukvalno svake sekunde vidiš kako mu pada pokazivač benzina :lol:

Ne znam majke mi sta to fali npr 1.9 TDi motoru.... jako i ekonomično... Sve što troši više od 8l nebi nikad kupio pa makar zlatno bilo!!!!

Član
zilla_ je napisao(la):
Vozio sam nekoliko dana audi 80 jaje 1.8 motor.... totalno neisplativo... majke mi možeš ga voziti samo oko benzinske... bukvalno svake sekunde vidiš kako mu pada pokazivač benzina :lol:

Ne znam majke mi sta to fali npr 1.9 TDi motoru.... jako i ekonomično... Sve što troši više od 8l nebi nikad kupio pa makar zlatno bilo!!!!

hahah e jbg jarane pa 1.8 je ebo ga ti ne trosi 20 litara...malo preuvelicavate stvari...

Član
zilla_ je napisao(la):

svi bi se hebali a da im ne udje tipicna balkanska prica :) a na kraju kad saberes isto goriva potrosis vozec se u golf 1 dizelu koji trosi cca 6 litara i kocki 2.5 sa 12 litara! a sad ce past pitanja KAKO?
pa fino sa dizelanom se vozas ko kreten milijun krugova kroz grad tamo vamo i utrnes citav od neudobnog sica :( a sa bimerom bacis par dobrih bokova i parkiras se da svi sline :) dakle isto ti to dodje znam vozao sam i jedno i drugo :)

Član
Jeste brate, što se toga tiče 100% si upravu... Znam i ja da je merak voziti jako auto a naročiti bmw pa i onaj najstariji...

Al meni je veći merak kad naspem benzina za 20KM i vozim se ko sale min 5 dana na posao... Sve zavisi dali ti je auto luksuz ili potreba... meni je više ovo drugo pa mi je zbog toga potrošnja i održavanje na prvom mjestu pa onda sve ostalo...

Ko može, blago njemu ;)

bmwscaner je napisao(la):
zilla_ je napisao(la):

svi bi se hebali a da im ne udje tipicna balkanska prica :) a na kraju kad saberes isto goriva potrosis vozec se u golf 1 dizelu koji trosi cca 6 litara i kocki 2.5 sa 12 litara! a sad ce past pitanja KAKO?
pa fino sa dizelanom se vozas ko kreten milijun krugova kroz grad tamo vamo i utrnes citav od neudobnog sica :( a sa bimerom bacis par dobrih bokova i parkiras se da svi sline :) dakle isto ti to dodje znam vozao sam i jedno i drugo :)

Kvalitet prije nego kvantitet:cool::cool:

@adohera: Blagoš majci:icon_exclaim:

Član
heh...ma jos razmisljam ima fore.. :icon_exclaim::icon_exclaim: xpxp.. a pitam za potrosnju cisto informativno ... LP

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.