kupovina automobila...

kupovina automobila...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
adohera je napisao(la):
drug ja imam BMW 325 2.5 motor auto i ne trosi toliko koliko ljudi misle a pojava je na cesti. nemam plin a opet sipam i vozam se student sam i ne radim, zato pusti se prica za BMW da je to rupa bez dna samo nadji ocuvanog i pic

Kako ti to uspijeva,tič mi,hau? :D

bmwscaner je napisao(la):
evo ti auto za pocetnika :)
normal_4a5a1ae698d69.jpeg

cca 200 ks potrosnja od 9 do 19 litara auto bez ikakva ulaganja pali i goni :)
btw i moje prvo auto je bila kocka 325 i evo i dan danas ziv i zdrav i nabijam guzove e36icama i e46 hahaha
joj brate ti si najjaci "evo ti auto za pocetnika" hahahhahahhaha :icon_exclaim:

Član
erol_brcak je napisao(la):
adohera je napisao(la):
drug ja imam BMW 325 2.5 motor auto i ne trosi toliko koliko ljudi misle a pojava je na cesti. nemam plin a opet sipam i vozam se student sam i ne radim, zato pusti se prica za BMW da je to rupa bez dna samo nadji ocuvanog i pic

eeee drug treba i to znati s tim se rodi ne uci se to;)

Član
adohera je napisao(la):
adohera je napisao(la):

:lol::lol: jasta..talenat:cool:

nodiash je napisao(la):
adohera je napisao(la):
adohera je napisao(la):

Evo smijem se :D :lol:

Član
u e30 2,0 sa 95kW trosi nekih 8-9,do 10 ako je guzva, gradske,ako ga saltas u niskim okretajima,ono,bas ako ga stedis
ako ga cijepas po gradu,ide do nekih 13-14,bar nama nije isao preko
a ide cesto skroz do blokade u prvoj i drugoj
za otvoreno ne znam
nema bimera bez sestaka;)
da si malo duzi s parama,posto trazis 1,6 il 1,8 mogao sam ti ja ponudit e36 za 10 milja...1,6 75kW,tako nekako...91 il 92 godiste...auto kao novo...od opreme nema samo klimu,mislim da ostalo sve ima...okolo spojleri,17-ke falcare,bixenoni itd...jaran prodaje...

Član
zilla_ je napisao(la):
Prijatelju uzmi nešto što možeš održavati i nešto što pored toga ne troši puno... kakv crni BMV... može, naravno, al ako će ti ga stari održavat...
Kao sto ti momak rece, uzmi u razmatranje neko drugo auto, prosurfaj proogoglaj vidi koje auto ti se svida, ima jos vjerojatno nekih auta koji ti se sviđaju,ako fakat ne naletis na nes sto ti se sviđa, onda si uzmi E36-icu,al racunaj placu na gorivo, jos ako bude kakvi radova, racunaj i dodatne pozajmice, prijatno ces se iznenadit kad odes u Autodijelove...

Početnik
ENO AUTO ZA TEBE COVJEK STAVIO OVDJE U OGLASE, GOLF MK3 GTI, prodaje s foruma "Hota"
taman ti moze bit para kolko si naumio, ja da imam ne bi se mislio sekunde

Član
ErRoR je napisao(la):
zilla_ je napisao(la):
Prijatelju uzmi nešto što možeš održavati i nešto što pored toga ne troši puno... kakv crni BMV... može, naravno, al ako će ti ga stari održavat...
Kao sto ti momak rece, uzmi u razmatranje neko drugo auto, prosurfaj proogoglaj vidi koje auto ti se svida, ima jos vjerojatno nekih auta koji ti se sviđaju,ako fakat ne naletis na nes sto ti se sviđa, onda si uzmi E36-icu,al racunaj placu na gorivo, jos ako bude kakvi radova, racunaj i dodatne pozajmice, prijatno ces se iznenadit kad odes u Autodijelove...

Daj ba ljudi nemojte lupat gluposti molim vas...:icon_mad:

Oggy je napisao(la):
ENO AUTO ZA TEBE COVJEK STAVIO OVDJE U OGLASE, GOLF MK3 GTI, prodaje s foruma "Hota"
taman ti moze bit para kolko si naumio, ja da imam ne bi se mislio sekunde

potpis ko zgrada...golf je savrsen...

Član
heh vidio golfa...woow ... vidam ga cesto u gradu.... istcu ga ove felgice pravo...a kliko ovo auto trosi gradske...otprilike posto vidim da je 8v ??? thx

Član
Radije ti sebi uzmi wv ako nudi cojk jeftin i ako je ocuvan a ne ganjat nekog bmw-a da odletis negdje:lol:

BHT Ovisnik
e36 mi je strasno lijepo auto,al prijatleju da sam na tvome mjestui imam taj budzet iste sekunde bi uzeo onu tricu iz oglasa:cool:

Član
nodiash je napisao(la):
adohera je napisao(la):
adohera je napisao(la):

Evo smijem se :D :lol:
ako ne vjerujete pitajte ljude iz sa koji me znaju napr vw damir, diablo itd...
a kako do para moj problem;) uglavnom lakse od tebe :lol: ne spamaj zato bezveze...
drug meni je bolji BMW od trice golfa a dijelovi nisu skupi neznam sta su navalili ljudi koji neznaju, danas sam bas kupovao dosta nekih dijelova i u odnosu na Passata mog i BMW sto sam uzeo sada nema neke razlike u cijeni

Član
ebo vas GOLF ne kvarite momka kad oce da ide na pravo BMW auto :) ja sam uzeo dobru kocku i vozim je vec godinu dana bez ijednog kvara sve sam promjenio na autu samo iz svog hira ili da poboljsam neke stvari bmw uopce nije kvarljiv automobil ako se kvalitetno vozi i odrzava i naravno ako nekupis neki drop od automobila a to golf ovo ono nemoze se nijedan mjeriti u nijednom segmentu sa bmw autima osim ako je dizelana u potrosnji :) govorim za ove aute u rangu do 5 000 eura tamo vamo a ovi noviji peru u svim segmentima :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.