Član
provjeris cijene servisa i ono koje mozes odrzavat kupis, a ne ono jeftin za odrzavanje a veliki servis 1200KM, ne znam kome je to jeftino :icon_question::icon_question:
Ma na svakom autu izgubis,a da bi se namijeriti kako treba na auto nema veze sto kasnije izgubim jer sigurno ce biti duzi perido kod mene.ekusetic je napisao(la):i kome će za 3 godine prodati tu lagunu i koliko će izgubiti novca???
vw i bmw favoriti....
Kako nemam sta traziti savjet,uvijek je bilo dvije glave pametnije od jedne i nisam ja rekao da meni neko kaze sta cu uzeti,i da cu ja to uzeti nego da preporuce neke auta koje nemaju mane i sldzinn16v je napisao(la):100 ZENA 200 SISA....glupa pitanja svatko lajka ono sto se njemu svida...nemas sta traziti savjete,kupi ono sto ti se svida i dobro,neces druge slusati...
Izgleda da ce i biti tako samo me interesuje jeli BMW 320d do koje godine imaju tu manu s turbinom jeli npr facelift model ima isti problem ?Sahman_Turbe je napisao(la):trazi 530d i miran si...
RS6Avant je napisao(la):530d odlican izbor , motor same pohvale , potrosnja mu je odlicna oko 8L gradske voznje znaci penzija , a divljanja šestak je uzima duplo sigurno, , manual .godina iznad 2001 , m oprema znaci zemlja auto benzin isto je odlican izbor sa plinom
fokus, laguna su smece "PORED" petice ...tako da samo je novac i stanje vozila upitnik )
tictac je napisao(la):evo ti jedan primjer http://www.pik.ba/artikal/954924/bmw-e39-530d/
a vidi i a6 to su ti prave limuzine
mani se 407 kazu svi da je pretijesan,a na renou ili daciji bi izgubio puno para
to je moje misljenje....sretno
GreenDevil je napisao(la):kupi sebi Merca okonju i vozi se ko gospodin :lol:
uco_opc je napisao(la):Ma uzmi BMW 5 ako ti se vec svidja a zasto nebi i Insigniu valjda se moze koja polovna naci za nesto manje para