Član
zela!!ZELA GTI je napisao(la):Rozi mačak: Ako ja pijem pivu,neću je sipati u usta svima koji sjede oko mene,no ako zapalim cigaru SVI PUŠE SAMNOM....Zbog toga su tvoje izjave smiješne
pa i ja se slažem da trebaju postojat mjesta gdje je zabranjeno pušenje!!!Normalno je da netreba pušit u ćumezima 2x2m.i ja u takve ne ulazim.
Zabrana je u početku bila svugdje: od javnih prostora,zatvorenih i otvorenih ,,radnog mjesta pa makar bio sam u kancelariji ili u službenom autu..itd... al sad je malo ublažena u birtijama koji su se prilagodili s ventilacijom.
Postoje lokali za homosexualce,postoje lokali sa talijanskom hranom,lokali za koje se naplacuje ulaznica,lokali u kojima se posluzuju alkoholna pica,bistroi,eto sad i lokali u kojima se ne smije pusiti,a koji nikad nisu ni bili zabranjivani. Ideš tamo gdje ti odgovara..
A ti kad se napiješ pive pijan si (a netko i lud..)i kad izađeš vani .i kad sjedneš u auto i voziš.i kad dođeš kući i izudaraš ženu il na radnom mjestu pa izgubiš posao ili netko zbog tebe pogine.
Alkoholizam prouzrokuje više štete u porodici i društvu nego pušenje.
Nikotinizam kao bolest ne postoji,ali postoji alkoholizam,
i meni je smiješno da ti nevidiš da je to jednako loše tvoja piva i moja cigara