OggyBoy je napisao(la):
djavolica je napisao(la):
Prije nekad konzumirala i prestala...Treba i zakone pooštriti o zabranama i poskupiti...kad čovjek bolje razmisli-sam sebi kupuješ otrov, tj bacaš tolike pare da se ubiješ (što obično bude kraj priče) :icon_rolleyes: Pa onda bar poštedi ostale oko sebe koje truješ i kupi si jednostavno pištolj i metak
Najgora sorta! Bivsi pusaci! Meni citava familija nepusaci, pa kad pocnu sa savjetima.:icon_mad:
Stari pusio 20 god., prestao, pa sad meni drzi predavanje kako ne valja. Ccc.:icon_mad:
Što najgora sorta :icon_question: Osviješteni pojedinci prije bih rekla..
.nikad cigarete iz nekog užitka, nikad dim u pluća uvukla, nikad u kući zapalila cigareta(jer su svi nepušači, što poštujem naravno) i šta sad s tim?Zapalila iz dječije gluposti, kud svi tu i mali Mujo što bi rekli, vidjela kolko je bila glupost i prestala, simple as that :icon_smile: Pa eto usput dobro ti je čovjek rekao barem, kad god prestao dobro je što je, bolje nego da za koju godinu ga oplakuješ radi tgo poroka, a vjeruj da su mnogi oplakivali i oplakivat će, a tipično za već navučene je negiranje poroka
Uostalom, svak ima pravo na svoj izbor al se treba zakon malo regulisat a ne da truješ kako stigneš okolinu, misliš da je sad lako nepušačima a i ovim što se odvikavaju kad uđeš u zadimljen prostor negdje pa ne možeš disati od boli u plućima?Nemam ja ništa protiv tog da puši ko god hoće al ne mora time i mene lično da truje, ako se sama ne trujem što ćeš me ti trovati :icon_rolleyes: