Član
Svi hoce para dzaba, nazalost..Svi hoce da budu Dr.Mr.Ing samo se pitam tko ce biti limar, mehanicar, tesar, zidar i sl...
CoL3-99 je napisao(la):neznam sta bih rekao,sad cu taman 18 napuniti,mislim da sam zadnja generacija sto je gledala normalne crtane,uvijek sam gledao tom & jerry i slicne crtane koje dan danas zelim pogledati,uvijek smo se do cak negdje 6-og razreda igrali žmure(žmirke kako tko kaže),onda gonjali se,igrali graničara i slicne igre,danas sve neki fantomski crtani,kao da ih sama sotona reproducira,djeca po 3. razred mobitele nosaju i svi su po fejsu,ne kazem da sam ja nesto stariji,al ovi sad mlađi nikako se neznaju igrati,susjed mi mali 4 godine rastura na compu sve,zivot ce pretvoriti u san andreas,ova malo starija djeca 4-5 razred su opsjednuta onim glupim kečerima,smack down,kako li vec,poubijat ce se,ja bi ono zabranio svega mi,u njemackoj kad sam bio rođaci 5. razred i ujak im zabranio gledati,kad njega nema žive za to da gledaju,kasnije hoce cijel stan prevrnuti,glume nekog john sina,batista,skacu sa ormara,ubise jedan drugog,u jednu ruku mi je smjesno,al kad pogledam bolje to je katastrofa