Grga je napisao(la):prije nekog vremen sam citao po netu o ovim aditivima, uglavnom kazu da ima poboljsanja, ali isto tako da zna svu prljavstinu iz rezervoara "potjera" u dizne i napravi problem, pa ispane da je sigurno ga koristiti "redovno" al ne kad auto vec ima 200k-300k na satu..pa sad..
sad dosao s namjerom da napisem da bi trebalo prije toga promjeniti filter goriva a ti vec preduhitrio, sram te bilo hehe-Suki- je napisao(la):Grga je napisao(la):prije nekog vremen sam citao po netu o ovim aditivima, uglavnom kazu da ima poboljsanja, ali isto tako da zna svu prljavstinu iz rezervoara "potjera" u dizne i napravi problem, pa ispane da je sigurno ga koristiti "redovno" al ne kad auto vec ima 200k-300k na satu..pa sad..
treba nekad i filter goriva promijeniti
zlajaaa je napisao(la):Pa što ti pitaš kad sve znaš :icon_question: Evo ko zna koja tema u kojoj nešto pitaš i kada neko odgovori drugačije nego što ti smatraš da je ispravo, počneš svoja mišljenja iznositi, kao da je neko drugi postavio pitanje, a ne sam ti :lol:
zlajaaa je napisao(la):Pa što ti pitaš kad sve znaš :icon_question: Evo ko zna koja tema u kojoj nešto pitaš i kada neko odgovori drugačije nego što ti smatraš da je ispravo, počneš svoja mišljenja iznositi, kao da je neko drugi postavio pitanje, a ne sam ti :lol: