Član
vladica85 je napisao(la):Od ulja za auta dosli smo do vispakovog eurokrema :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
vladica85 je napisao(la):Od ulja za auta dosli smo do vispakovog eurokrema :lol:
aServis je napisao(la):U petak odradio mali servis u ovlašćenom, opet pomisao da ja to nešto mijanjam, kad fejk ovo fejk ono, jebo zajebanciju pravac ovlašćeni...
I imam običaj da odma pregledam nivo ulja nakon servisa, svaki put naspu do crte koja je kako da vam objasnim, nalazi iznad označenog hrapavog dijela min max na žici, znači prije savijenog dijela na onoj žici ima tanka linija jedva sam je vidio, uvijek naspu do te mjere...
Radio sam sve servise i uvijek tako sipaju...po meni previše ali ako tako radi no1 servis u mojoj okolini onda treba tako.
Dok sam čekao na svoje auto, primjetio sam da su vlasnici na 2 auta past i g5, tražili još jedan litar za rezervu, što znači da je to tako normalno i da treba da jede ulje
Kad već pričam o ulju, da još nešto spomenem pitao sam za antifriz, nije nikad mijenj da mijenjam i tako i veli meni serivser da se G13 (mislim da je ta oznaka) nikad nemijanja iz sistema može se ispustiti 1l i dodati 1l al nema potrebe za mijenjanjem ako se nikad nije dodavao neki drugi antifirz.
E reko fala kurcu da se nešto nemora mijanjati
toliko
Limp je napisao(la):ma ja sipam to iz magnaoila, ne zamaraj se tim naspi i vozdra... pusti price, samo ga redovno mijenjaj i drzi ma maksimumu...