OggyBoy je napisao(la):Pa nije valjda toliko skuplji:icon_question:
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):To napokon uspjeo prodati Audija? Uzmi auto koje je u boljem stanju, manje preslo, vizuelno bolje ocuvano... Sve ti je to u nijansama... Dobar je i Audi nema sta, ali ako nisi neki pretjerani ljubitelj Audija, kupi Forda, malo za promjenu, mladji je, a vala i lijep je ima lijepu liniju a i unutrasnjost je modernija (mozda ne kvalitetnija) od Audija, a na kraju krajeva, mislim da je Audi zanimljiviji lopovima.....
tictac je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):To napokon uspjeo prodati Audija? Uzmi auto koje je u boljem stanju, manje preslo, vizuelno bolje ocuvano... Sve ti je to u nijansama... Dobar je i Audi nema sta, ali ako nisi neki pretjerani ljubitelj Audija, kupi Forda, malo za promjenu, mladji je, a vala i lijep je ima lijepu liniju a i unutrasnjost je modernija (mozda ne kvalitetnija) od Audija, a na kraju krajeva, mislim da je Audi zanimljiviji lopovima.....
prodan je,naisla prava musterija :icon_smile::icon_smile:
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):tictac je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):To napokon uspjeo prodati Audija? Uzmi auto koje je u boljem stanju, manje preslo, vizuelno bolje ocuvano... Sve ti je to u nijansama... Dobar je i Audi nema sta, ali ako nisi neki pretjerani ljubitelj Audija, kupi Forda, malo za promjenu, mladji je, a vala i lijep je ima lijepu liniju a i unutrasnjost je modernija (mozda ne kvalitetnija) od Audija, a na kraju krajeva, mislim da je Audi zanimljiviji lopovima.....
prodan je,naisla prava musterija :icon_smile::icon_smile:
Ma svaka roba ima svoga kupca Samo treba sacekati, sad pametno i polako, sa cistim parama je svakako lakse uzeti auto, nego kompenzacijom
Franki je napisao(la):Kakvkog Audia A4 i 6 gledas za 15000 km?
BaXRS4 je napisao(la):OggyBoy kakav si ti ograničeni um, to je u domeni na Rubu znanosti, čitam iz mjeseca u mjesec pljuvanja i pljuvanja, a imaš iskustva koliko malo dijete ajme meni. Kako se ne umoriš čovječe, divim ti se, a i žao mi te, 2 u 1.