Kladionica

Kladionica

Član
kavaz je napisao(la):
hahahah jao brate, ja bas danas gledam te neke klubove, i razmisljam igral ovo ko :D

ja cekam jos
Nadal - Fedex 22,5+ - :D ovo proslo, jos valencia
valencia 1
za 40KM, malo da anuliram gubitke ovaj vikend :icon_biggrin:

pa u petak sam i dobio na anonimusima :D
 
Član
Na anonimusima jedino još možeš i dobiti ove "sigurne utakmice" koje se najviše igraju najčešće 50% takvih utakmica dođe nelogično...Ja odigram glupi Celtic kontam kiksali prošlo kolo moraju sad dobiti a ono u zadnjih 10 minuta 2 komada dobiju i x...
 
Član
na jednom tiketu me samo zahebao asteras grcka liga, jos idioti vodili i izgube na kraju.... a na drugom za 150 marki me galatasaray sjebao, ja igrao X, mislio sam da ce biti na kraju ali idioti primise drugi go i tek u 90-toj dadose za 2:1.. IDIOTIIII.. zgadila mi se kladionica vise sto jest jest..
 
Član
ja uvijek navijam za slabije...ali Real se osramoti pravo :D

btw.sto se tice kladionice nece me ove godine i Bog...sinoc fulam samo kosarku 80:80 rez. u pm
 
Član
Death_beat je napisao(la):
sramota me reci da sam za real navijao... :D

sta te sramota, veca je sramota sto poslije ovakvih utakmica navijaci "niknu ko gljive poslije kise". duga je sezona, titule se osvajaju ili gube protiv malih ;)
 
Član
@emir_89: potpis druze! Najvise mrzim sto kad neko recimo osvoji ligu sampiona ili titulu svi odjednom navijaju za taj klub vec godinama...:lol: Ja od evropskih navijam samo za Arsenal i tu je tacka.
 
Član
ja navijam za real od 96. god. znaci, tad sam imao 7 god i et ono ko poceo "kontati" fudbal, pa do dan danas, bez obzira kako igrali i koga imali u timu...

sad u subotu real - valencia, hendikep 1 :D nakon ovakvog poraza, moraju se dokazat, a munja ce ih nalozit samo tako. dobro je covjek reko, ovaj poraz osim rezultatskog "blama", nije nista specijalno, samo 2 boda zaostajemo iza barce, a sezona je poprilicno duga...
 
Član
dugo nisam dobio..al jutros nekih 13 markica digo i odigro na 5.5KM barcu prvo poluvreme keca..i et..14 i po sutra u padze..
a inace za nju navijam zat sam igro;);)
 
Član
pajooo je napisao(la):
dugo nisam dobio..al jutros nekih 13 markica digo i odigro na 5.5KM barcu prvo poluvreme keca..i et..14 i po sutra u padze..
a inace za nju navijam zat sam igro;);)

prvo pravilo kladjenja, nikad ne igrati na timove za koje navijas :D sad ti je proslo, pa ti je drago. a kad fulas, duplo nerviranje. jos plus je problem sto nikad ne mozes u takvim situacijama biti objektivan. zato je najbolje takve parove izbjeci... ;)
 
Top