Kladionica

Kladionica

Član
Jucer me obor kvota 1.25 :p a prekjucer fiorentina :S al danas idem u nove pobjede igram Man. city-Man- united -2cu pa sta bude :)

Član
danas se dobilo 38KM :D

evo jedan za subote ko hoce, ja cu najvjerovatnije petaka stavit, mozda sta malo promijenit, al mislim da je to to

2966feb9635feb273fb1e5b87e7701c2.jpg

Legend
joj ja sinoc pao 210km na genoa-bari a prije toga se sat mislio dali da je stavim ili da odogram 1x i na kraju odigrah cistog 1

Član
jbg, tako ti je to. ja juce jaranu govorim da igra cibonu, on navalio hoce crvenu zvezdu. lafo olimpija losa... a ja prije toga ovom drugom jaranu bas govorim da bi olimpija mogla iznenadit, tesko da mogu 3 utakmice zaredom zijanit...

ma joooj, kad se neda, ne mozes ti nista tu. preksinoc jaran pao na jednom listicu, i reko burazu da baci zguzvani listic, ovaj pokupio i bacio u vatru i zguzvani i jedan ispod njega koji je bio u igri, kasnije se ispostavilo dobitni :D

Legend
evo jedan tiket za danas sto sam ja odigrao da se ima sta pratiti iako danas ima slabo utakmica

c3024fb8.bmp

Legend
ja juce dobih 54 km:icon_smile:
975371ab.jpg

evo sta sam za danas odigrao

bordeaux-ajaccio -1
accrington-fulham -2
preston-chealse -2
gl. reangers-hearts -1
valladolid-barcelona -2

uplata 12km

Član
Evo od danas pa recite jel realno ovo mater im j*em, pa ni jedan jedini listic da prodjem :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

screenshot002om.jpg

screenshot003ry.jpg

screenshot004nm.jpg

screenshot005ui.jpg

PS: Na vome zadnejma sam pao na River P. :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
Mene na 2 listica za ukupno 200 km obori po jedan par! Prokleti Salke i Juventus! Ali znaci ja obavezno po 1 padam! :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
Ma hajmo mi da se ne kladimo vise, to je najbolje! Pa pogledaj samo ove moje listice od danas i sve ce ti biti jasno, vidis da nece pa ga ebi, kako sam danas pao nije fakat realno, apo sma milion puta jbg sta ces al ovo danas je da se prestanekm kladiti :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
Ma nerealno, jos nemogu da shvatim da nisam jedan jedini listic prosao, haj da sma popadao na nekim liejvim parovima al ovo je...
PS: Kako doslo tako otislo, odoh da spavam da razbistrim mozak za sutra da dobijem sta :)