Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Vidjam cesto na piku neke anycoll mobitele,sa 2 sima,tv-om,kopije iphona pa kopije nokia 8800 arte,saphire i sl. Jel se iko susretao sam ovakvim kineskim fonovima,i ako jeste kakvi su vam utisci ?
Ja sam imao kopiju iphona,nekvalitetno,sta reci,kinez...cesto pise kamera 2,3 mp,a ustvari sve su to vga, jednom mi je malo pao na pod ,i odmah kamera se pokvarila, nemas gdje popraviti,baterije lose i tak ,uglavnom nebi preporucio to nikome
izbjegavaj to nemaju cak ni mp3,mozes ga slusat al grci zvucnik,kamera je vga,imam ja neku NOKIU E66 al neka turska kopija,ima i TV al dzaba je kad ne valja K....
smece od mobitela.....uzme moj rodjak u vrijeme kad je izasla nokia n95 a on uzme kopiju......lafo dobra...i bila je dobra na pocetku..touch screen....kamera pise 5 mpix a ustvari vga......i skonta on da je se sheboo........da je djaba dao 400 km i shebe se njemu softver.....i fala bogu proda ga nekom malcu(uvali bolje reci) i kupi sebi k800i................zaklucak....ne uzimaj ne budi budala......
nemoj se zalijetati efendija, ima ovaj jedan moj haver kopiju iphone-a, a buraz ima orginalni apple iphone, ne mozes da vjereujes kolika je razlika u svemu, od rezolucije ekrana, brzine software-a, kamere, zvucnika, same kvalitete izrade, a da ne spominjem kako treba upriti kad hoces listati meni ili izabrati ikonu, ma uzas... uglavnom nemoj uzmi neki ''normalniji'' mobitel tipa sony-ericsson ili nokia za neku razumniju cijenu