0g1 je napisao(la):ja imam kopiju iphone i sluzi me preko godinu dana ispadao mi je milion puta radi savrseno baterija treja po 3 4 dana ma extra mobitel
0g1 je napisao(la):A zasto ne znas
lH01
olensoner je napisao(la):nemoj se zalijetati efendija, ima ovaj jedan moj haver kopiju iphone-a, a buraz ima orginalni apple iphone, ne mozes da vjereujes kolika je razlika u svemu, od rezolucije ekrana, brzine software-a, kamere, zvucnika, same kvalitete izrade, a da ne spominjem kako treba upriti kad hoces listati meni ili izabrati ikonu, ma uzas... uglavnom nemoj uzmi neki ''normalniji'' mobitel tipa sony-ericsson ili nokia za neku razumniju cijenu
reci mu da je zabranjeno dervisima kupovati kopijeThe_Dag je napisao(la):olensoner je napisao(la):nemoj se zalijetati efendija, ima ovaj jedan moj haver kopiju iphone-a, a buraz ima orginalni apple iphone, ne mozes da vjereujes kolika je razlika u svemu, od rezolucije ekrana, brzine software-a, kamere, zvucnika, same kvalitete izrade, a da ne spominjem kako treba upriti kad hoces listati meni ili izabrati ikonu, ma uzas... uglavnom nemoj uzmi neki ''normalniji'' mobitel tipa sony-ericsson ili nokia za neku razumniju cijenu
ma nebi se ja nikad zaletio prije nego se ovako posavjetujem,jedan mi jaran iz tekije zavro da kupi kopiju neku pa mu nemogu rec ni valja ni nevalja...
Ako nam šejh efendija tako kaže onda je tako... a dok on šuti nosamo šta hoćemoolensoner je napisao(la):reci mu da je zabranjeno dervisima kupovati kopijeThe_Dag je napisao(la):olensoner je napisao(la):nemoj se zalijetati efendija, ima ovaj jedan moj haver kopiju iphone-a, a buraz ima orginalni apple iphone, ne mozes da vjereujes kolika je razlika u svemu, od rezolucije ekrana, brzine software-a, kamere, zvucnika, same kvalitete izrade, a da ne spominjem kako treba upriti kad hoces listati meni ili izabrati ikonu, ma uzas... uglavnom nemoj uzmi neki ''normalniji'' mobitel tipa sony-ericsson ili nokia za neku razumniju cijenu
ma nebi se ja nikad zaletio prije nego se ovako posavjetujem,jedan mi jaran iz tekije zavro da kupi kopiju neku pa mu nemogu rec ni valja ni nevalja...
The_Dag je napisao(la):Ako nam šejh efendija tako kaže onda je tako... a dok on šuti nosamo šta hoćemoolensoner je napisao(la):reci mu da je zabranjeno dervisima kupovati kopijeThe_Dag je napisao(la):olensoner je napisao(la):nemoj se zalijetati efendija, ima ovaj jedan moj haver kopiju iphone-a, a buraz ima orginalni apple iphone, ne mozes da vjereujes kolika je razlika u svemu, od rezolucije ekrana, brzine software-a, kamere, zvucnika, same kvalitete izrade, a da ne spominjem kako treba upriti kad hoces listati meni ili izabrati ikonu, ma uzas... uglavnom nemoj uzmi neki ''normalniji'' mobitel tipa sony-ericsson ili nokia za neku razumniju cijenu