CoL3 je napisao(la):ako neces gewinde uzimat nemoj ni raditi
Skrabo je napisao(la):CoL3 je napisao(la):ako neces gewinde uzimat nemoj ni raditi
uzeo sam vec samo sto nije gewinde nego sportske opruge
Dzeniii je napisao(la):Skrabo je napisao(la):CoL3 je napisao(la):ako neces gewinde uzimat nemoj ni raditi
uzeo sam vec samo sto nije gewinde nego sportske opruge
ma kakvo to sportsko,,samo gewinde uzet i nastimat ih fino,a sa sportskim bi mogao isjec gumu :icon_confused:
sreckoas je napisao(la):cuo sam da ovde u kragujevcu ima lik koji to radi,i mislim da je cena 10e za jednu felnu,valjda nije bitno koliko jota,ista je cena
sreto je napisao(la):ja sam prije par dana okrenuo srce celicne felge tako da sam dobio et u minusu da bi popunio siroke rubove sa zimskim setom,vrlo lako za odradit ako imas balansirku uz sebe.....
evo sliku kako je ispalo mada treba i farbat felge itd....
http://img716.imageshack.us/i/fotografija031.jpg/
sreto je napisao(la):isjekao sam srce felge ono je vareno na 4 mjesta po nekih 5 cm za rub i okrenu srce felge kontra,i uterao ga do kraja unutra da guma izadje sto vise van,moglo je se i manje ali ja sam extrem i tako je kako je:lol:......
kad ubacis srce felge od oka stavis ga na balansirku i vidis sa koje strane treba stavit teg ti udri cekicem u kontra stranu dok ne dovedes sve na 0-0 il barem do 5grama sto je ok....
onda popikujes na ta 4 mjesta da ne bi var navukao i deres pun var i eto ti felge namontiraj i balansiraj