IGY je napisao(la):a da probas na stranici www.amkcarbon.com
regati se....
ako si mislio na taj club
Fajcag je napisao(la):IGY je napisao(la):a da probas na stranici www.amkcarbon.com
regati se....
da bas na taj klub, ne mogu da se registrujem nikako, sve me poslo naopako ima 5-6 dana, a nigdje nikog iz kluba.... a ni Bekir se ne javlja a on mi je predlozio da se uclanim, dobit cu proracun kutije od MONTOYA jer kao proracun se ne placa za clanove kluba a Bekir ce praviti kutiju, ja samo materijal.... i zato mi se malo zuri....
Znal ko gdje zivi-radi Liga jer o tome mogu samo sa njim razgovarati...
legionar je napisao(la):Fajcag je napisao(la):IGY je napisao(la):a da probas na stranici www.amkcarbon.com
regati se....
da bas na taj klub, ne mogu da se registrujem nikako, sve me poslo naopako ima 5-6 dana, a nigdje nikog iz kluba.... a ni Bekir se ne javlja a on mi je predlozio da se uclanim, dobit cu proracun kutije od MONTOYA jer kao proracun se ne placa za clanove kluba a Bekir ce praviti kutiju, ja samo materijal.... i zato mi se malo zuri....
Znal ko gdje zivi-radi Liga jer o tome mogu samo sa njim razgovarati...
Znamo i gdje zivi al ti je to nepotrebno, javice ti se on uskoro ako ostavis podatke!!!
eddo je napisao(la):pomalo smjesno, al da nisu mozda momci odlucili da nisi pogodan da budes clan tima posto kako gledam ti bi u tim samo iz licne koristi a takvi se inace odbijaju ....