Kafica sa forumasima

Kafica sa forumasima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nije frka, al de s koje strane... da ne bude jedni cekaju na jednom ulazu drugi na drugom... :)

eto onda, sutra u 12:50 kod ulaza dje je banka (srednji ulaz.. mene cete lako prepoznati! a TuLe ce me sigurno lagano naci. ako se zbunite trazite ulaz dje neko stoji i slobodno pitajte za Alena. to ce rijesiti sve dileme! :)
vidimo se morgen

Član
freekvw1983 je napisao(la):
eto onda, sutra u 12:50 kod ulaza dje je banka (srednji ulaz.. mene cete lako prepoznati! a TuLe ce me sigurno lagano naci. ako se zbunite trazite ulaz dje neko stoji i slobodno pitajte za Alena. to ce rijesiti sve dileme! :)
vidimo se morgen

ma gdje vidite dvije "budale", znajte da su to alen i alen... :D a ako treba napravit ce freek plakat bhtuning pa cemo vas cekat ko na aerodromima u filmovima HAHAHAHAHAHA:lol:

Član
Eto bilo nas je danas cetvero na kafi, freek, tule, faya i ja... Sjedili smo, ispricali se, ismijali se... da nisu rekli da zatvaraju kafic mi bih jos sjedili :D

P.S. - Shift + A :lol:

Član
a vala samire s tobom cisto sumnjam da cu opet na kafu... pa jbt nismo mogli do rijeci od tebe doc... mislim fakat, ako cemo se iduci put sastat samo da bi ti prico, bezze ce bit... :D

Član
Jbg... necu vise toliko pricati :D, ma takav sam ja kad se tek s nekim upoznam, drugi put stvarno neces moci doci do rijeci od mene :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.