Kafica sa forumasima

Kafica sa forumasima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Pa sta se imate dogovarat, mi smo svaku noc na jupiteru SVI. Samo treba da dodjete :) i da izdrzite ZLAJU :)

Član
Daki meni mama neda da ostajem iza 23 sata vani... uvijek govori da se pazim drogerasa i jos nekih stvari koje vrebaju ulicama Tuzle :icon_twisted:

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
Daki meni mama neda da ostajem iza 23 sata vani... uvijek govori da se pazim drogerasa i jos nekih stvari koje vrebaju ulicama Tuzle :icon_twisted:

pomjeri joj malo sat unazad prije nego sto izadjes... pa mozda i uspijes ostat duze...:D

Član
a sta mislis on sve satove uspije pomjerit i pomjeri i mob njen, i ona prebaci na pink da gleda seriju neku svoju i vidi u cosku kolko je sati :D

Član
pa kao prvo nisam mislio bukvalno (salio sam se) a kao drugo... jbg onda bi znacilo da je fakat baksuz... a moze i malo se poigrat s tv-om... tako da "slucajno" nestanu kanali na kojima pokazuju vrijeme... jbg uvijek imas nacina, samo moras imat volje... a na kraju lijepa laz... ode ucit kod druga, drug slavi rodjendan... sta ja znam nek izmislja sebi... :)

Član
daki je napisao(la):
Pa sta se imate dogovarat, mi smo svaku noc na jupiteru SVI. Samo treba da dodjete :) i da izdrzite ZLAJU :)

Sta Zlaju? :)

A vala bas na jupiteru nije bilo postenski guzve jos od kraja ljeta, ne znam je li se sta promijenilo u zadnje 3 sedmice :)
Izuzev onih par snijeznih/drift mini mitinga :D

Član
ma dajte ba kakav jupiter, da dodjemo ba po danu dje fino sjest, a ne navece stojat i smrzavat se ko pi*ka...

Član
emir_89 je napisao(la):
a sta mislis on sve satove uspije pomjerit i pomjeri i mob njen, i ona prebaci na pink da gleda seriju neku svoju i vidi u cosku kolko je sati :D

Kod mene tu stoji neka koverta i nevidi se koliko je sati.

Član
Ma mogu ja ostat skoro koliko hocu, al jbg... da imam auto dolazio bih i ja rado do jupitera, a i bas sam vas vidio sve na okupu sinoc, kad dodjem kod majke da nocim, ne mogu zaspati od vase price :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.