guster je napisao(la):Zna li ko kako se moze poslat dopis ili demant AVAZ-u jer pisu nebuloze koje nisu provjerene o krivici ucesnika?
Zbog ovakvih njihovih pisanja smo svi mi koji volimo auta UBICE, onda "javnost" svojim komentarima i ostalim aktivnostima "pritiscu" policiju i oni postaju totalno represivni prema svima koji imaju imalo sredjenije auto jer smo tad odmah "nocni trkaci" i "ubice"...
Mozda nije tema za to sad al morao sam, blate Momka nenormalno i vec danas medju "obicnim narodom" cujem price neka tako mu je i trebalo kad se trkaju, ubica itd...:icon_mad:
I onda se cudimo svi sto nam nedaju nista organizovat jer nas upravo tako gledaju...:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Izvinite svi na OFF-u ako je :icon_sad:
Lija je napisao(la):guster je napisao(la):Zna li ko kako se moze poslat dopis ili demant AVAZ-u jer pisu nebuloze koje nisu provjerene o krivici ucesnika?
Zbog ovakvih njihovih pisanja smo svi mi koji volimo auta UBICE, onda "javnost" svojim komentarima i ostalim aktivnostima "pritiscu" policiju i oni postaju totalno represivni prema svima koji imaju imalo sredjenije auto jer smo tad odmah "nocni trkaci" i "ubice"...
Mozda nije tema za to sad al morao sam, blate Momka nenormalno i vec danas medju "obicnim narodom" cujem price neka tako mu je i trebalo kad se trkaju, ubica itd...:icon_mad:
I onda se cudimo svi sto nam nedaju nista organizovat jer nas upravo tako gledaju...:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Izvinite svi na OFF-u ako je :icon_sad:
potpis od rijeci do rijeci...
svi znaju pametovat trkaci ovo ono,a niko nezna rec pa vidi drzava/opstina je kriva,nije im obezbjedila mjesto da to mogu bezbjedno raditi...
najlakse je blatiti nekoga koga nema,to je ono najgore,momka nema..
u narodu ce uvjek kruzit price,bio ovo bio ono,ali vi koji ste ga poznavali samo vi znate pravu istinu,kakav je momak bio i sta se uistinu dogadjalo..
ArminM je napisao(la):treba to odradit,treba napravit neki clanak u drugim novinama,kao sto ado rece,da bude demant onome sto avaz pise, neka narod zna pravu istinu, Zan se vratit nece,ali makar nek ode onako kako je to zasluzio,ne da ga jos blate
tuga kakav smo mi napacen narod,jedva se ceka da se sta desi da se ima sta trljat po kafama,i pricati kojekakve nebuloze:icon_sad:
nismo je napisao(la):smirite malo starasti, svima nam je zao Zana :icon_sad:
sta zelite da demantujete, nigdje ne pise da je Zan kriv ili da je izazvao nesrecu, makar ja nisam procitao
- jest, kako sam cuo mazda i hundai su se trkali"Strast za brzom voznjom ulicnog trkaca odvela ga u smrt"
ArminM je napisao(la):treba to odradit,treba napravit neki clanak u drugim novinama,kao sto ado rece,da bude demant onome sto avaz pise, neka narod zna pravu istinu, Zan se vratit nece,ali makar nek ode onako kako je to zasluzio,ne da ga jos blate
tuga kakav smo mi napacen narod,jedva se ceka da se sta desi da se ima sta trljat po kafama,i pricati kojekakve nebuloze:icon_sad: