edo_16v je napisao(la):Jedan od komentara sa avazovog portala
Draga Gospodo,momak mozda jeste ¨nocni trkac¨,ali sinoc nije divljao po cesti,vec je kompletnu saobracajnu nesrecu skrivio Vozac Zelenog Hyundaija,svojim sam ocima gledao sta se dogadjalo,bio sam par metara iza njih te sam ja pozvao policiju i hitnu pomoc,I MOLIM VAS LIJEPO NEMOJTE SIRITI DEZINFORMACIJE I GLUPE PRICE,toliko od mene,Veliko Hvala... ...
Obicno su ovakvi momci sigurni u sebe i u voznju, cisto sumnjam da je momak isao na kocku, ali eto kad drugi ne paze bude sto bude... :icon_sad:hari. je napisao(la):edo_16v je napisao(la):Jedan od komentara sa avazovog portala
Draga Gospodo,momak mozda jeste ¨nocni trkac¨,ali sinoc nije divljao po cesti,vec je kompletnu saobracajnu nesrecu skrivio Vozac Zelenog Hyundaija,svojim sam ocima gledao sta se dogadjalo,bio sam par metara iza njih te sam ja pozvao policiju i hitnu pomoc,I MOLIM VAS LIJEPO NEMOJTE SIRITI DEZINFORMACIJE I GLUPE PRICE,toliko od mene,Veliko Hvala... ...
evo gledam Avaz izbrisali su ovaj post. a taj post je napisao moj drug momku krivo sto neki pricaju i osudzuju a zaista neznaju ....