Član
Gledam i ja koji im to k* znaci, to neki specijalni xenon nerma j*g nek si rekao da znamo kako i sta..gaga je napisao(la):XENON HALLO svjetlaaaa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Gledam i ja koji im to k* znaci, to neki specijalni xenon nerma j*g nek si rekao da znamo kako i sta..gaga je napisao(la):XENON HALLO svjetlaaaa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
nodiash je napisao(la):ajd sto gluposti valjaju nego ga daju za gotov 20 milja....cccc koji idioti..
Cijena sitnica i definitivno prilagodjena uslovima na trzistuBEMWE je napisao(la):a koliko je para?!
mislio sam zeni da kupim:icon_rolleyes:
almir_gr je napisao(la):nodiash je napisao(la):ajd sto gluposti valjaju nego ga daju za gotov 20 milja....cccc koji idioti..
Uvijek ima neka budala koja preplati auto, to su oni koji i za Golfa 2 dadnu po 6000 marki!! hehe:lol::lol::lol:
vwfan je napisao(la):Brate kad uzimas Golfa znas sta uzimas, dok kad uzimas Renault, Peugeot nikad ne znas sta te ceka...
darko13 je napisao(la):Ne znam kako je uopšte moguće porediti 607 i lagunu sa golfom 2 :icon_question: prvo to nije ista klasa auta drugo golf 2 je stariji skoro 20 godina,ni golf 6 ne možeš porediti sa 607 jer nije ista klasa to je besmisleno :icon_question: a čovjek je vjerovatno mislio na francuze godišta golfa 2 :icon_question: