Limp je napisao(la):CONTI T830 su vrhunske gume samo se brzo trose... ja sam planirao uzimati GY UG 8 svi ih hvale valjda su dobre... ma koju god uzmes novu neces se pokajati samo je pitanje koliko traje...
nudi mi cojk ceske pa neznam jesu iste ko njemacke a meni nek budu dvije zime dobre i valjaju tj da mogu po ledu ja zimi prelazim oko 5000km ali imam jedno brdo zajebano.Limp je napisao(la):CONTI T830 su vrhunske gume samo se brzo trose... ja sam planirao uzimati GY UG 8 svi ih hvale valjda su dobre... ma koju god uzmes novu neces se pokajati samo je pitanje koliko traje...
CoL3 je napisao(la):ja sam mislio sebi uzet protekt za zime,al kaze mi vulkanizer da mi to ne preporucuje ako se malo vise vozam,izlazim na autoput i sl.,kaze dobra je ona za npr. za golfa 2,tko voza samo ovako i između gradova,al nije za brzine preko 120,kaze bolje skupi jos love pa radije uzmi savu
adams je napisao(la):CoL3 je napisao(la):ja sam mislio sebi uzet protekt za zime,al kaze mi vulkanizer da mi to ne preporucuje ako se malo vise vozam,izlazim na autoput i sl.,kaze dobra je ona za npr. za golfa 2,tko voza samo ovako i između gradova,al nije za brzine preko 120,kaze bolje skupi jos love pa radije uzmi savu
druze to je sve kako ko navikne.. ja na polu 9n dvije zime vozim zimski protekt bez problema(a prije toga sam na golfu kecu isto imao dvije godine protekt), (uzmem komplet set cetiri gume iskezim oko 200km i rahat) i nikakvih problema nisam imao, relacija svaki dan tuzla lukavac (20kilometara od toga 10km arsija i 10 km otvoreni put da ga nazovem) na jednom mjestu prema lukavcu ima pravca oko 2-3 km i moze se razviti brzina oko 100ke... nikakvih problema,ja inace mjesecno napravim 1300-1600 kilometara, a zimi i nemas sta voziti preko stoje vecinom su brzine oko 50, eventualno do stotke ako je lijepo vani.. (gume jesu malo teze nego normalne-obicne u tome je razlika )
ado-ado je napisao(la):Vredestaim snowtrac ekstra guma ulozeno-dobijeno:123:
Chuza je napisao(la):PROtuning Centar Sarajevo,na Anexu,Safeta Hadzica 28,u ponudi imamo Phenix protekt gume,1god garancije na svaku gumu a cijena jako pristupacna,dodite i uvjerite se