Administrator
ma nije hitno. Kada sam toliko dugo bacao pare, mogu bar jos mjesec:lol:
Hvala svima na prijedlozima. Ako jos neko ima nesto, nek pise
Hvala svima na prijedlozima. Ako jos neko ima nesto, nek pise
Astra je napisao(la):Gdje ovo postoji? Ja sam na pretplati 50 maraka, potpisao onu pogodnost 200% ustede, i mogu reci da nema nikakve ustede, bh telecom je haos skup.. Pozivi prema najbroju isto su preskupi, prema svima u bh mobile mrezi preskupi, ali sta cu kad su svi na njemu, zato ga i koristim.. Da hoce doci neki njemacki operator VIP, T Mobile odma bi presaomenso206 je napisao(la):imas sad u bh telekomu prema naj brojevima besplatno pricas koliko hoces 7 kf uzme i pricaj i dan i noc hehe mene mama tako zove a volio bi da nije ne mogu ni na kafu otic kako treba hahhaha :lol::lol:
uzmes neku tarifu i prema naj brojevima ti je tako 7 kf i pricaj. al malo je skuplje prema ostalima hahaharminnn je napisao(la):Astra je napisao(la):Gdje ovo postoji? Ja sam na pretplati 50 maraka, potpisao onu pogodnost 200% ustede, i mogu reci da nema nikakve ustede, bh telecom je haos skup.. Pozivi prema najbroju isto su preskupi, prema svima u bh mobile mrezi preskupi, ali sta cu kad su svi na njemu, zato ga i koristim.. Da hoce doci neki njemacki operator VIP, T Mobile odma bi presaomenso206 je napisao(la):imas sad u bh telekomu prema naj brojevima besplatno pricas koliko hoces 7 kf uzme i pricaj i dan i noc hehe mene mama tako zove a volio bi da nije ne mogu ni na kafu otic kako treba hahhaha :lol::lol:
@Astra POTPIS
Kako to 7Kf i pricaj koliko hoces??
Ja sam na pretplati od 30 i potpisao sam ono 200% vise :lol: sad mi dosao racun i fol pise popust 21 KM :lol::lol::lol: ma nigdje veze isto pricam kao sto saqm prica i bez 200 % vise
emir_89 je napisao(la):ne moze on uzimati tarifu kad je covjek na pretplati :icon_biggrin:
menso206 je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ne moze on uzimati tarifu kad je covjek na pretplati :icon_biggrin:
ne znam za to ja znam za nas obicne korisnike :icon_smile:
emir_89 je napisao(la):menso206 je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ne moze on uzimati tarifu kad je covjek na pretplati :icon_biggrin:
ne znam za to ja znam za nas obicne korisnike :icon_smile:
vas najvise i deru, samo sto niste toga svjesni
govori mi rodjak, bio na pretplati i onda ukinuo, vratio se na ultru, kaze ovo nije normalno kako kredit brzo ode. jedino njega izvlaci sto ima sluzbeni telefon, pa moze i njega koristiti kad mu ponestane kredita.