muza je napisao(la):imam ih 3 mjeseca na autu,prešle su nekih 3-5 tisuća km....gume su skroz ok...isad su meke.....ja sam zadovoljan,omjer uloženo-dobiveno po meni se isplati...u mene su dimenzije 205/45 16
Limpi je napisao(la):George je napisao(la):pojavile se i neke finske NOKIAN mislim da su isto jeftinije,
pa george gdje ces to reci heheh nokian odlicne gume, pogotovo zimske, al ne bas ni jeftine
sto se tice nankanga, sasvim solidan, imao sam 195/45/16, prozvodjac koji ima "bolesne" dimenzije kao rijetko koji drugi, cijena pristupacna, a da su kriticne, nisu...
Franki je napisao(la):muza je napisao(la):imam ih 3 mjeseca na autu,prešle su nekih 3-5 tisuća km....gume su skroz ok...isad su meke.....ja sam zadovoljan,omjer uloženo-dobiveno po meni se isplati...u mene su dimenzije 205/45 16
Jesi li radio spuru od kako si ih stavio cuo sam da se trose jako + nekako neravnomjerno. Također da su jako meke sa strana
roki_actros je napisao(la):Vozio Nankang, odlicna guma, niti jedne zamjerke nemam Meni licno bolja od Dunlopa..