*GoGo* Član 19.03.2009 #122 Hvala puno, bit ce edo sve... nisam bio tu, opet moram malo letat ali uglavnom ce sve da bude, onako kako sam ti i rekao Pozz Evo od neki dan... onako usput U subotu se vracaju 17 ke
Hvala puno, bit ce edo sve... nisam bio tu, opet moram malo letat ali uglavnom ce sve da bude, onako kako sam ti i rekao Pozz Evo od neki dan... onako usput U subotu se vracaju 17 ke
duleprof Član 19.03.2009 #126 Ta vectra B mi je bas lijep auto, ovo zadnja puno je americkog izgleda i ruzna je. Inace kod tebe je lijepo sredjena
Ta vectra B mi je bas lijep auto, ovo zadnja puno je americkog izgleda i ruzna je. Inace kod tebe je lijepo sredjena
*GoGo* Član 19.03.2009 #129 edoze je napisao(la): opa,i stopke se zatamnile...place za onim felgama Kliknite za proširenje... Jos: 2 dana hehe
edoze je napisao(la): opa,i stopke se zatamnile...place za onim felgama Kliknite za proširenje... Jos: 2 dana hehe
dadao_style Član 23.03.2009 #131 ma i da nije neće još dugo biti hladno vozaj slobodno vidiš koliko je ljepše auto
quattro Član 23.03.2009 #132 obozavam vektru b , i auto ti je za pohvalu svaku , ali brate felge su krs