nismo je napisao(la):jednostavno, otvoris novi profil i narucis tene i naravno ne preuzmes 10 profila i on je 100 u minusu
MuMa je napisao(la):Nadji se sa njim ko fol probas patike xD ii onda :smajli10::smajli10: Ga tako po glavi xD xD xD ...
ne mogodoh a da ne primijetimMuMa je napisao(la):HAHAHHAHA Jesu mu gotivne ove nike sto ima duboke xD xD mogao sam naruciti xD
dino_ze2 je napisao(la):Kenno je napisao(la):Đerzelezova ulica...to je negdje u Klopču...na ulazu u Zenicu (iz pravca Sarajeva) odmah ideš desno i pravo par kilometara...tačan lokalitet mi nije poznat, ne krećem se po selendrama.
sta ima nekreces se po selendrama :icon_eek:
MTR je napisao(la):djes kupovat preko pika i to jos iz Zenice a da nisi svojim ocima vidio, normalno je da ce te izlevatit
Death_beat je napisao(la):ne mogodoh a da ne primijetimMuMa je napisao(la):HAHAHHAHA Jesu mu gotivne ove nike sto ima duboke xD xD mogao sam naruciti xD
Kenno je napisao(la):dino_ze2 je napisao(la):Kenno je napisao(la):Đerzelezova ulica...to je negdje u Klopču...na ulazu u Zenicu (iz pravca Sarajeva) odmah ideš desno i pravo par kilometara...tačan lokalitet mi nije poznat, ne krećem se po selendrama.
Je li to možda neki problem? Naravno da je selendra kad ljudi ne znaju ni glagole ispravno pisati...gradivo iz drugog razreda osnovne škole
Naravno da je problem ako vrijedzas vecinu,a ako si ti nekog upoznao koji nezna glagole ispravno napisati to je onda jedan seljak ja sam licno iz donjeg klopca,tako da mi ovo iskreno smeta,a nebi sad ko je odakle je i jesil ti seljak iz carsije ili sa selendre.:icon_exclaim:
dino_ze2 je napisao(la):Kenno je napisao(la):dino_ze2 je napisao(la):Kenno je napisao(la):Đerzelezova ulica...to je negdje u Klopču...na ulazu u Zenicu (iz pravca Sarajeva) odmah ideš desno i pravo par kilometara...tačan lokalitet mi nije poznat, ne krećem se po selendrama.
Je li to možda neki problem? Naravno da je selendra kad ljudi ne znaju ni glagole ispravno pisati...gradivo iz drugog razreda osnovne škole
Naravno da je problem ako vrijedzas vecinu,a ako si ti nekog upoznao koji nezna glagole ispravno napisati to je onda jedan seljak ja sam licno iz donjeg klopca,tako da mi ovo iskreno smeta,a nebi sad ko je odakle je i jesil ti seljak iz carsije ili sa selendre.:icon_exclaim:
to za glagole, pretpostavljam da je mislio na ono tvoje NEKRECES sto si napisao zajedno
ali nije to tema, pomozite covjeku nek nadje debila sto je izlevatio za patike