Član
evo i ja sam za za pocetak od mene 50km,., otvoricemo racun u banci,.,stavit na stednju dok se ne skupi dovoljno novca za citavu skoljku,., postoradim u banci moze se rijesit da nemoze neko na svoju odgovornost podici pare nesto slicno ako bi taj racun glasio na necije ime,., da treba dvoje da uzmu pare,.., al sto bilo bi fino mnogi od nas nemaju dovoljno znanja iskustva novaca,.,HRABROSTI, da krenu u taj projekat prvi ja nekako mi je malo da ja sam pravim tako nesto,., a mnogo je lakse kada nas se kupi deset glava koje nesto znaju i dumamo nekoliko dana dok ne nepravimo da valja,., a sustina po meni nije to auto te sekunde za koliko predje stazu i too vise DRUZENJE i da nebudemo nasi il njihovi jer tih pedeset dvadeset il pet maraka mozda znaci puno il maloo al iskusio sam i mnogi ste da pare nisu sve meni je draze i lakse kada mi neko kaze nesto pomogne nego da me pokrije petobankom,,., neznam al biloo bi super pojavimo se negdje nas tristopedeset dodje na pistu mostar, sarajevo banjaluka il van bih i divis se svome radu onome malo sto si daoo a dobio/li tako punoo neznam al danas kako vidim izgubili smo svi ono nase zajednistvo danas svi gledaju samo sebe i svoje dupe,., ee ima nas joss koji bi da smo neka zajednicaa,.,., neznam da li bi ista danas postojalo da su ljudi sve sami radilii vec je u svemu bila grupa/skupina pa sto nebi i mii
svasta sam napricoo jbga znam sace przivanjei sl al boli me
ja sama za to da pokusamoo ako ne uspije rasprodamo dijelove i po teki podjelimo koiko je ko daoo i jbga kazemo nije uspjeloo hajmo kucii
svasta sam napricoo jbga znam sace przivanjei sl al boli me
ja sama za to da pokusamoo ako ne uspije rasprodamo dijelove i po teki podjelimo koiko je ko daoo i jbga kazemo nije uspjeloo hajmo kucii