svi su za tastaturom jaki i svi bi to, ali kada dodje do placanja nigdje nikoga......
sjetite se samo koliko je humanitarnih akcija bilo na forumu, znaci bilo je tipa nas 300 aktivnih da uplate pa makar po 1KM da se odnese nekome, ne sjecam se gdje, i sta bi, kada je trebalo placati nas 10 uplatilo i kapak :icon_mad: a ostali ni trega ni glasa (lupam okvirne cifre ali znam da je malo raje platilo), cini mi se da je TDIpower skupljao kintu i odnio
uzmi za primjer evo neka kazu, od ovih tipa 300 aktivnih, koliko je ikada okrenulo kakav humanitarni broj od 1KM????
nije problem da ima raje kako treba, ali danas zivimo u svijetu pohlepnih samozaljubljenih tupana koji bi redjenu "mater" prodali za 5KM, a ne da dadne nekih 10KM tipa za ovaj projekat...... ljudi su slabi na postovanju rijeci, svi bi sve ali kada treba svi nestanu ma daj........
da smo siromasna zemlja, tesko, kao sto pomenuse nigdje vise besposlenih a vise ispijanja kafe, pogledajte samo kako se u pojedinim firmama radi, ili ti neradi, i ko sve i sta radi,,,,,,
problem kod nas bosanaca je taj sto smo postali previse pokvareni (cast izuzecima) i zajebali bi najblize a ne nekoga koga ne poznajemo
ideja je odlicna, i ne samo da je upalila kod italijana vec i kod par nasih susjeda i funkcionise bez problema........
ja licno sam za ovu ideju, i takodje ako je realizujete i od mene za pocetak imate 50KM, samo javite, a ja iza svoje rijeci stijim