tictac je napisao(la):kad smo vec kod sarajeva,ima li neko slucajno da ide u ponedjeljak za sarajevo i da se vraca isti dan treba mi prijevoz da se ne zezam sa busevima?
Dzeniii je napisao(la):daj jaro sto nisi iso malo i na autoshow u sarajevu kad bude, fino je tu otic svasta ces vidjet
Dzeniii je napisao(la):daj jaro sto nisi iso malo i na autoshow u sarajevu kad bude, fino je tu otic svasta ces vidjet
vlado_jaje80 je napisao(la):tictac je napisao(la):kad smo vec kod sarajeva,ima li neko slucajno da ide u ponedjeljak za sarajevo i da se vraca isti dan treba mi prijevoz da se ne zezam sa busevima?
idem ja druze al nisam siguran 100% hocul u ponedjeljak ili utorak al jedan dan od ta 2 idem sigurno..a znacu za vikend koji tacno dan idem pa ako mogu pomoc tu sam...
tictac je napisao(la):vlado_jaje80 je napisao(la):tictac je napisao(la):kad smo vec kod sarajeva,ima li neko slucajno da ide u ponedjeljak za sarajevo i da se vraca isti dan treba mi prijevoz da se ne zezam sa busevima?
idem ja druze al nisam siguran 100% hocul u ponedjeljak ili utorak al jedan dan od ta 2 idem sigurno..a znacu za vikend koji tacno dan idem pa ako mogu pomoc tu sam...
poslo sam ti pp
CoL3 je napisao(la):pa bolan dzeni ako ides ti onda sto ikoga trazimo ?
Nexus je napisao(la)::lol: e moj dzeniii:icon_biggrin: