erol_brcak je napisao(la):Ooooooooj Enese, pa ljubim te brate, znas da sam reko da cu prec na ovog Civica kad se ozenim, nista accord karavan, civic aerodeck i sl, ovo je da ostanes oldskul i kad se ozenis i dobijes brdo djece
i ja sam to odma rekao :lol:sub3r je napisao(la):vidi je na ATS-icama, sto je dobra
enesss je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Ooooooooj Enese, pa ljubim te brate, znas da sam reko da cu prec na ovog Civica kad se ozenim, nista accord karavan, civic aerodeck i sl, ovo je da ostanes oldskul i kad se ozenis i dobijes brdo djece
heheheh e u tu svrhu definitivno mjesto/oldschool/uzivanje i ljepota od auta
meni se nenormalno svidja,zato sam ga i ubacio da se vi japanci pogotovo najezite
erol_brcak je napisao(la):Da ti je ovaj lip mogu mislit i ove maglenke
erol_brcak je napisao(la):enesss je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Ooooooooj Enese, pa ljubim te brate, znas da sam reko da cu prec na ovog Civica kad se ozenim, nista accord karavan, civic aerodeck i sl, ovo je da ostanes oldskul i kad se ozenis i dobijes brdo djece
heheheh e u tu svrhu definitivno mjesto/oldschool/uzivanje i ljepota od auta
meni se nenormalno svidja,zato sam ga i ubacio da se vi japanci pogotovo najezite
Cudno mi je da ti se svidja, s obzirom da ovo auto smatraju pravo ruznim, bar ono u stock izdanju. I mene je fabricki poruzna, al ovako kad se zakuca prejaka, swap k20, djecu natrpam i picimo na more