Član
To je komentar za ove sto porede porsche i vwNisam te razumio ?
To je komentar za ove sto porede porsche i vwNisam te razumio ?
Kazem, tim stopama su krenuli i drugi. Jer moraju
Hoce Baje imati za TDi, ali za prave, sirove Porsche nikada. Takve vozi elita, gospoda. Jer mnogima je bitno da ima natpis Porsche. A sto je to VW, nema veze. Kao sto na svaki Golf ljudi stavljaju natpis GTi, i odmah tripuju...
Meni je Porsche jedan od najomiljenih proizvođača, ali isključivo 911 (993, 997 i 991)
I onda ogorčim se kad vidim kloca Cayenna (macan i nije toliko ruzan) i panameru. Al jebi ga, moraju nećem i zaraditi. Više se prodalo cayenna prve generacije, nego citave palete 911...
Odošmo mi daleko od teme... Ne volim spamati
Ma kakvi ta elekticna cuda za mene nisu auta . Na struju idu elekticni aparati a ne auta Iskreno meni je glupo dat tolike pare za ta auta jer su po mom misljenju bezsismlena...Tesla?
”Jeftiniji”
Ampera e?
I3?
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Hehe gdje si me to ulovio. Ma za zajebanciju je extra nije bas posarajevu jer proklizava uzas hahaha klizav asvalt previseza prednji pogon al ovako suto je mrak bar meni. Prostorno je ona mnogo veca nego sto izgleda i stane dosta u nju. Samo eto vi da zamjenim kad bi naso nesto slicno da je malo vece a manje bucno.... Al vidjet cu ima josDanas vidio hondu... predobro izgleda... jedina mana, ako se moze uopste nazvati manom, je njena velicina. Stvarno nije za ljude sa porodicom koji puno putuju, ali je za zajebancije po gradu i kurcenja, ko stvorena
Prolazio si kroz Ilidzu. Ima extra zvuk, ne znam zasto se ti zalis da je bucno...jesi li probao da je vozis normalno i na manjim obrtajima mozda ce biti manje bucna hahahaHehe gdje si me to ulovio. Ma za zajebanciju je extra nije bas posarajevu jer proklizava uzas hahaha klizav asvalt previseza prednji pogon al ovako suto je mrak bar meni. Prostorno je ona mnogo veca nego sto izgleda i stane dosta u nju. Samo eto vi da zamjenim kad bi naso nesto slicno da je malo vece a manje bucno.... Al vidjet cu ima jos
Prolazio si kroz Ilidzu. Ima extra zvuk, ne znam zasto se ti zalis da je bucno...jesi li probao da je vozis normalno i na manjim obrtajima mozda ce biti manje bucna hahaha