Hadžići hahaha skrenuo si lijevo u konzumHahaha gdje si ovo sliko ? Jng znas kako kazu uvjek ima brzi od brzeg haha
Ako si možeš priuštiti odradi kakav usis sigurno ima već sto izbačen, downpipe i ispuh i topla preporuka odradit custom tune a ne genetičke mape.
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
Ako si možeš priuštiti odradi kakav usis sigurno ima već sto izbačen, downpipe i ispuh i topla preporuka odradit custom tune a ne genetičke mape.
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
Aha tu znaciHadžići hahaha skrenuo si lijevo u konzum
Auto put obožavam volio bih se sa tobom poganjati da je moguće.
Super video.
Onda tamo ganjaj hellcat'sMa nije to moguce ja sam u Americi ali svakako bi volio...
Gledo sam i druge opcije kao Jaguar XF i jaguar F pace ali poslije neki istrazivanja ne isplati se. Cjena puno im pada i prodajnost je losa.... Kontam mozda na njemacko trzistw da idem al ja u njemacka auta nismo bas najbolji prijatelji tako da ce mo vidjet hahaha
A u solucaju da bude koji njemac onda sam gledo Audi RS4(2014-2015) ovaj naj novi je ruzan. BMW 550i/D F10 to je jedino sto je zapalo za oko onako da mogu reci ds valja.
Ja kad bi imao mogucnost nebi nikad uzeo Panameru diesel jer Porche treba da bude benzin zbog zvuka i svega. A to sto kazes seljacka zato sto dosta ih voza dizelase ...u pravu si. Ja kad bi imao mogucnost uzeo bi Porche Panameru TurboPanamera i Cayene su seljački "Porschei". Nažalost Porsche je tad pao u krizu, VW preuzeo, i odmah Auta za široke mase, i prvi Dizel motori... Korida, turbofolk, čevljanovići...