Honda Civic EP2 LOCK!!!

Honda Civic EP2 LOCK!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Honda Civic EP2

Mislim da sam te vidio u subotu proleti pored Ekonomske , auto predobro izgleda na cesti ;)

Član

Micky je napisao(la):
Esmir_crx je napisao(la):
oho kolega znaci dolazi jedan Nsx u bosnu svaka cas ja ti samo mogu reci da sam se vec vozio jednom u toj masini to je nesto zastrasujuce nadam se da ces ga kupiti evo 2 slike sto sam se vozao u njemu mada i da i od accorda nebi bjezao jest da je type R al je masina nevjerovatna

koliko para bi se mogao naci ????, mislim na accorda :D

Ne znam tacno.. vjerovatno oko 15k eura... ili vise... :icon_smile:

DiAbLo je napisao(la):
Mislim da sam te vidio u subotu proleti pored Ekonomske , auto predobro izgleda na cesti ;)

Hvala drug;)

Član

Napokon... nakon dugog cekanja, da se intake napravi te da to sve ima smisla, odustao sam od bilo cije pomoci... i montirao na svoj nacin....malo vodoinstalaterske opreme malo dobre volje... i voila..
Zvuk ce biti kada snimim, i da... bolji je puno odziv na gas.. leti.. pogotovo kada VTEC udari, znatno je osjetljiviji...

[attachment=20899]

[attachment=20900]

Član
RE: Honda Civic EP2 update K&N filter

Jooj jest ovo zaraza... samo punim gorivo da bi ga cuo.. a bice i snimak uskoro...:cool:

Član

Konacno si znaci rijesio pitanje senzora,bas mi je drago da si uspio rijesiti uz pomoc vodoinstalaterske opreme;)

Aditas je napisao(la):
Jooj jest ovo zaraza... samo punim gorivo da bi ga cuo.. a bice i snimak uskoro...:cool:

Ooooooooo znam :icon_smile:

Član

Deyo je napisao(la):
Kolika je razlika u cijeni između ovog i 57i induction kit-a ?
Sretno ;)

Pa nisam siguran... ovaj je dosta skuplji i navodno vise efektan... nije univerzalan kao taj 57i, vec je namjenski...:icon_smile:

moj je bio 72 E, samo filter... plus 100 KM za onej cjevure...
a ovaj plasticni 57i kit je sam oko 50E

GTI 16V je napisao(la):
Konacno si znaci rijesio pitanje senzora,bas mi je drago da si uspio rijesiti uz pomoc vodoinstalaterske opreme;)

Aditas je napisao(la):

Ooooooooo znam :icon_smile:

Ma nema sta nisam probao, senzor mi je na pocetku pokazivao gresku, dok se nije navikao... spustao mi je blokadu na 4000 obrtaja... ali sad se vec propinje....:cool::cool::cool:

Član

Evo samo jedan mali update... slikica sa novim clanom obitelji... XC60,D5 205KS.. automatik... leeetiiii.... :cool:

[attachment=22101]

[attachment=22108]

RE: Honda Civic vs. xc60

Fino,fino,nego kakva su ti ovo sranja po prednjem braniku,ko da se boja ogulila ili je to lisce zapelo ? ;)

Član
RE: Honda Civic vs. xc60

erol_brcak je napisao(la):
Fino,fino,nego kakva su ti ovo sranja po prednjem braniku,ko da se boja ogulila ili je to lisce zapelo ? ;)

spala boja od brzine..:D salim se... nego kamencic mi jednom udario, pa polako se ogulila.. trebam to sanirati...

addo je napisao(la):
Honda je honda! ;)

Naravno....:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.